Dolgoznátok egy csapatban nagyon kövér emberekkel? Zavarna titeket a látvány, esetleg élnétek negatív előítélettel az illetőről?
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 21:51
11/27 anonim válasza:
ha tud mozogni normális tempóban, és nem ilyen széle-hossza egy emberke, aki folyton csak pihen vagy lemarad, akkor persze. de egész nap talpon kell lennem, jövök-megyek, és nem bírom amikor valaki szeretné az ő munkáját is rámhagyni... ha irodában dolgoznék vagy ilyesmi, akkor nem érdekelne.
12/27 anonim válasza:
Ha nem akadályozza a munkát a súlyuk, akkor igen. De nem dolgoznék helyettük, mert pl. vmit nem tudnak megcsinálni.
14/27 anonim válasza:
van eléggé kövér kollégám soha nem volt ebből gond
15/27 anonim válasza:
Nem érdekel hogy néznek ki a kollégáim. Csak büdösek ne legyenek.
16/27 anonim válasza:
Persze,no problem.
Rendesek és még ráadásul jó fejek is.
17/27 anonim válasza:
Dolgoznék. Ha csaj, még csapnám is neki a szelet.
18/27 anonim válasza:
A viselkedés számít,nem a kinézet.
19/27 anonim válasza:
Nekem nem a testsúly a lényeg. Amennyiben nem lopja el előlem a munkát beállítva engem lustának, nem kell helyette dolgoznom vagy nem szívja le az energiámat a magánéletével és az örökös locsogásával, lexarom a testsúlyát.
20/27 anonim válasza:
Ha nem tör borsot az orrom alá (nem nekem kell elvégezni az ő munkáját, nem bunkó, nem áskálódik, lehet vele hatékonyan együtt dolgozni), akkor teljesen hidegen hagyna a kolléga fizikai megjelenése. Nemcsak a testsúlya, hanem a többi paramétere is. Mégis milyen jogon várhatnám el egy random felnőtt embertől, hogy számomra különleges esztétikai élményt nyújtson? Nem az én s.ggemben forog a világ tengelye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!