Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A sok egyedüllét beteggè tehet?

A sok egyedüllét beteggè tehet?

Figyelt kérdés

Szinte állandóan egyedül vagyok, szomszédaim idősek egy fiatal sincs a házban.

Utálok itthon.Mit kezdjek magammal egyedül?36 éves vagyok.

Barátok kevés van,más műszakban/beosztásban dolgozunk,bár már kedvem sincs sehova menni.

Unalmas.

Egyedül nem tudok mit kezdeni magammal.Kezdem azt érezni, hogy ha ez így megy tovább,akkor bele csavarodok.

2022. jún. 30. 17:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

7

Szörnyű

Maradjunk annyiban 😞

2022. jún. 30. 18:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A 3-as, és 7-es vagyok!

Elhiszem, hogy szörnyű. Amúgy a home office nekem is kicsinálta nem egy ismerősömet!

2022. jún. 30. 18:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem az egyedüllét inkább megnyugtat, de ez nem jelenti azt, hogy 1× nem próbálnám ki, milyen egy női társsal együtt lenni.
2022. jún. 30. 19:53
 14/17 anonim ***** válasza:
96%
A válasz határozott igen, mint ahogy az én helyzetem is ékesen bizonyítja. Plusz engem a társasházi felső szomszédaim is kikészítenek az örökös zajongással, így kb utálok itthon lenni. Újabban esténként többnyire értelmetlenül kódorgok a városban, hogy minél később kelljen hazaérnem. Az esték itthon különösen nyomasztóak, pláne ha pihenni sem tudsz az örökös dübörgés-csapkodás miatt. Eddig mondhatni semmire se tartottam a pszichológusokat, de utóbbi időben egyre inkább azt érzem, hogy talán hasznos tudna lenni, már ha megfelelő szakembert találnék. Bár a legjobb nyilván az lenne, ha nem lennék egyedül. 30/F
2022. júl. 2. 07:44
 15/17 A kérdező kommentje:

14

Sajnálom 😞

Nagyon nehéz az fix

Rendesen szorongok és félek ,szét unom magam.

Erősen gondolkodom hogy hagyok mindent és haza költözök és inkább keressek fele ennyit de emberek között és ott vannak a régi barátok is

2022. júl. 2. 10:33
 16/17 anonim ***** válasza:
96%
Én is vidéki vagyok és ezen sokat agyalok mostanában. Otthon olyan jó nyugalom van, és sok ismerős. A munkahelyhiány már egy másik kérdés.
2022. júl. 2. 10:41
 17/17 anonim ***** válasza:
93%
Na, itt is megjelentek a lepontozós gyökerek. Egészségetekre. :D
2022. júl. 3. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!