Milyen érzés örök szinglinek lenni?
Ti akartátok vagy egyszerűen sosem sikerült összejönni senkivel? Megbántátok? Ha visszamehetnétek az időben, változtatnátok ezen? Hogyan viselitek az ezzel kapcsolatos negatív megjegyzéseket családtagoktól, barátoktól, ismerősöktől (ha vannak)?
Nem érzitek azt, hogy lemaradtatok valamiről? Nincs hiányérzet a miatt, hogy sosem volt párotok?
Nem örök szingli, de több kapcsolat után (amikbol nem lett együttélés) úgy hozta az élet hogy évekig szingli lettem.
Nekem nem vokt jó. Egyszerűen nem találkoztam senkivel aki alkalmas lett volna, elmúltak a bulis évek amikor olyan könnyű volt ismerkedni. Nem vagyok az a típus aki akkor is össze tud ismerkedni valakivel amikor leugrik a boltba. Szóval nekem nehezebben megy. Régen a szórakozóhelyeken oldott volt a hangulat ezért könnyebb volt.
Tehát én nem érzem jól magam sokáig egyedül, egy éjszakás kalandok sem nekem valók. Nem vahyok tarsfuggő, hanem szeretem megosztani a dolgaim valakivel. De nem tudtam.
Azon változtatnak hogy kicsit nyíltabb lennék. Mert egy idő után begubóztam hogy észre se vettem. Ellustultam és nem is tettem lépéseket, ha valaki bókol akkor nem csináltam mintha nem vettem volna észre. Egy idő után már nem akartam próbálkozni. Aztán jött a mostani párom és rájöttem arra amit csak elnyomta magamban higy a hosszútávú szingli élet nem az én lelkemnek való. Most boldogabb vagyok.
Most én is szingli vagyok, de tudom nem tart sokáig, mivel jól érzem magam a bőrömben, és ez a boldogság vonzza a hölgyek figyelmét irányomba, persze ez csak élőben működik, online nem. :) Ez egy ideiglenes állapot, és csak rajtam múlik meddig tart. Annyi a dolgom, hogy járok emberek közé, közösségekbe, jó hallgatóság vagyok és nyitott, elfogadó mások irányába, így ezt kapom viszonzásul is.
Nem tudom, hogy van-e csodálatosabb és boldogítóbb érzés annál, amikor valóban és őszintén viszonozzák szerelmem. Ezt 18 kapcsolat után mondom, akikbe kivétel nélkül szerelmes voltam, és hűséges. A legrövidebb fél év volt, a leghosszabb 4 év, és voltak köztük távkapcsolatok, és élettársi kapcsolatok is. Előfordult, hogy megcsaltak, de kivétel nélkül mindegyik fájt a végén. Ugyanakkor semmit nem bántam meg, mert idővel tanulva hibáimból egyre szebb és boldogabban működő kapcsolatban találtam magam.
Az már egy másik kérdés, hogy pár év után miért vágyom még mindig a szabadságot, de amint képes vagyok lezárni magamban a múltat és tiszta szívvel nyitott vagyok az újra, úgy megjelenik az életemben az, akivel jól érzem magam és összhangban tudok lenni. Ez eddig mindig így volt, és ebből kifolyólag pár hónapnál tovább sosem vagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!