Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Valaki elmagyarázná miért...

Valaki elmagyarázná miért érdemes élni?

Figyelt kérdés
Már évek óta valami csodára várok szerintem hogy rájöjjek miért érdemes élni de még mindig nem tudom, nincs semmi jó az életben, meguntam és nem,nem vagyok depressziós

2022. jún. 22. 00:12
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
24%
Én egy egyszer játszható MMORPG játéknak fogom fel. Ha elegem lesz, kiszállhatok bármikor, de addig is felfedezem, keresem azbérdekes dolgokat.
2022. júl. 12. 21:23
 42/45 anonim ***** válasza:
39%

De honnét veszed szar a élet?

Igen az,de honnét veszed hogy nem változhatatol?

Vagyis sok terep van,ahol végig mész,és lásd csodá:Barátokat szerezel,új élmény,satöbbi..

De mégis tart vissza?

Vagyis vannak akik futnak,és belépsz egy futó klubba,és szerzel barátokat!(vagy egyébb sporttal foglalkozol klub)

Vagy mész barkácsolni,és belép egy barkács klubba..

Vagy bármi más ahol szerzel barátokat,ahol legalább őszinte lehetel másokkal ilyesmi.

Lehet hogy azelőtt 2 évvel mindenki utált,meg mostt is,de ha kicsit változtattol...

2022. júl. 12. 22:24
 43/45 anonim ***** válasza:

Ajanlom az ember tragédiáját ha még nem olvastad volna. Cag Tarkovszkij Stalker c. filmjét.

Hiába keresed. Nincs ilyen értelem vagy cél.

Maga az ÚT az amiért érdemes élni. Az amit közben megtapasztalsz megtanulsz. Aki nem kíváncsi annak valóban nehéz dolga van. Csodára ne várjál :D Maga az élet a csoda.

2022. júl. 21. 21:58
 44/45 anonim ***** válasza:

Legalább már betöltötted a 20-at a nagy csodára várva? :D Nagyon vicces mikor makk egészséges kisiskolások síránkoznak arról, hogy megunták az életet.

Ha annyira feleslegesnek érzed magad akár végezhetnél valami hasznos önkéntes munkát is. Pl azokért akik még szeretnének élni csak nekik mást dobott a gép. Támogasd az ő életüket hátha ezzel értelmet nyer a tiéd is. Ne haragudj de ez baromi szánalmas. Ennyire ne tudjon mit kezdeni magával valaki és ne találjon semmit ami érdekli annyira, hogy életben tartsa? Pedig baromi színes a világ.

2022. júl. 21. 22:04
 45/45 anonim ***** válasza:

Bejártad már az egész bolygót és megallapítottad, hogy mindenhol dög unalmas az élet? Azr gyanítom egy kanapén ülve sikerült erre az elhatarozásra jutni. Ha ennyire unatkozom meg minden mindegy. Miert nem pakolsz össze egy harizsákot és indulsz neki a világnak hátha máshol nem olyan unalmas.

Ja mert itt nyávogni könnyebb? :D

2022. júl. 21. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!