Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Valaki elmagyarázná miért...

Valaki elmagyarázná miért érdemes élni?

Figyelt kérdés
Már évek óta valami csodára várok szerintem hogy rájöjjek miért érdemes élni de még mindig nem tudom, nincs semmi jó az életben, meguntam és nem,nem vagyok depressziós

2022. jún. 22. 00:12
1 2 3 4 5
 21/45 anonim válasza:
68%
Szia! Sajnos nincs meg az önismereted, hogyan is tudnád, mi virágoztatná az életedet! Az anyagias világban ne keress segítőket, ők sajnos megrekedtek a mocsárba! Amit tudok ajánlani azok a Krisnasok, hindu filozófiával foglalkoznak, az önvalód erősítik meg! És ilyen buta kérdéseket soha többé nem fogsz feltenni! Hanem inkább szeretnéd meghosszabítani az életed a boldogságtól!!!!🌞
2022. jún. 22. 10:15
 22/45 A kérdező kommentje:

Nagy értelme van, tényleg.

Eddig is sz@r volt az életem, tehát már egy jó része eltelt úgy hogy nem voltam boldog, a jelenem sem jó és a jövőm se túl fényes, az én életemben nincs boldogság, csak gondok. És arra jöttem rá hogy a semmiért nem éri meg ennyire küzdeni, végén úgyis mindent elveszítünk

2022. jún. 22. 10:19
 23/45 anonim ***** válasza:
76%
Lelki fejlődés, tanulás, örök élet. A halál nem természetes dolog, legalábbis a kereszténység szerint.
2022. jún. 22. 10:59
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megis milyen ha nem termeszetes?
2022. jún. 22. 11:17
 25/45 anonim ***** válasza:
33%

#24 :)

Genezis elején: volt élet fája meg tudás fája a kertben. Sátán elcsábított a tudás fájáról evésre (jó és gonosz tudásának fája egész pontosan), ennek büntetése, amit előre megmondott Isten, a halandóság. Már nem ehetett ezután az élet fájáról az ember. (Persze mindez a sztori szimbolikus)

2,9 És nevele az Úr Isten a földből mindenféle fát, tekintetre kedvest és eledelre jót, az élet fáját is, a kertnek közepette, és a jó és gonosz tudásának fáját.

...

3,22 És monda az Úr Isten: Ímé az ember olyanná lett, mint mi közűlünk egy, jót és gonoszt tudván. Most tehát, hogy ki ne nyújtsa kezét, hogy szakaszszon az élet fájáról is, hogy egyék, s örökké éljen:

3,23 Kiküldé őt az Úr Isten az Éden kertjéből, hogy mívelje a földet, a melyből vétetett vala.

2022. jún. 22. 11:53
 26/45 anonim ***** válasza:
28%
Platón: Phaidón c írása is a lélek halhatatlanságáról szól, amelletti érvelés.
2022. jún. 22. 11:54
 27/45 anonim ***** válasza:
23%

Az igaz, hogy a földi javait élete végén elveszti az ember. És ugyanúgy megy el erről a világról, ahogyan megszületett.

Viszont: Ha hittél Jézusban, utána vele együtt fogsz örökké élni és minden jó lesz. Erről nagyon sok dolog meg van írva a Bibliában.

2022. jún. 22. 13:09
 28/45 anonim ***** válasza:
87%
Csak a biblia egy hatalmas nagy kamu. Azert irtak meg, hogy kontroll alatt tarthassak az embereket, nem veszitek eszre?
2022. jún. 22. 13:14
 29/45 anonim ***** válasza:
75%
mennyi szektás egy helyen xD
2022. jún. 22. 13:25
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Azért élj, hogy a szolgáltatókat eltartsad, mint víz-gáz-villany;)

Ha nem csinálsz semmit, valóban nincs értelme, de ha már vagy, akkor csinálj valamit.

Én szívesen látnám, amint végre valaki felpofozza kálmán olgácskát duci pofira;))))

2022. jún. 22. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!