Az egészséges hogy saját magammal beszélgetek?
Egy barátom sincs senki sem hallgat meg.
Gyakran vonaton vagy otthon rám jön és magammal lefolytatok hangosan egy beszélgetést E/2-vel.
17/f
Nekem vannak barátaim, mégis szoktam. Szeretek hangosan gondolkodni, beszélgetni, esetleg cseszegetni magamat. Ha kimondom, jobban megmarad, mintha csak gondolnám. Olyan is van, hogy állok a buszon, vagy valami közösségi helyen vagyok, és ugyan nem beszélek hangosan, de a nyelvem folyamatosan mozog, mintha beszélnék, és a fejemben pedig száguldanak a gondolatok.
Teljesen normális, nem kell aggódni. Viszont érdemes barátokat szerezni, keress olyan helyeket, eseményeket, ahol hasonló érdeklődésű, korosztályodnak megfelelő emberek vannak.
Hidd el, gyakoribb ám, mint gondolnád. Teljesen normális és hétköznapi dolog, emiatt tényleg nem kell aggódnod.
Amúgy én is szoktam😅
Vonaton?!
Szerintem addig csináld csak, míg nem veszel magadnak 2 jegyet. Mert, ha igen, jönnek az igazi problémák... Pl nem lesz egyikőtöknek a jegyhez igazolványa, a kalauz megbüntet... Stbstb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!