Miért nem bírom a magányt?
Figyelt kérdés
Szinte alig vagyok otthon. Most is lent vagyok a balcsin, csak üldögelek magamba. Nincsen se barát se barátnő. Miért vagyok ilyen szerencsétlen hogy nem kellek senkinek? 33f2022. jún. 11. 11:02
1/6 anonim válasza:
Amíg így keseregsz az lejön, kisugárzik és elriaszthatja azokat, akik közelednének.
Egyébként sokan vagyunk magányosak, és nem mind elkeseredettek.Hidd el, nem minden barátság,kapcsolat,házasság jó, vagy ideális. legalább 70%-ban kényszer,színészkedés, megjátszás.
2/6 A kérdező kommentje:
1 es! Szeretnék változni, de hogy tudnék?
2022. jún. 11. 11:12
3/6 anonim válasza:
Mért? Kezdeményezel? Fenn vagy társkeresőn?
4/6 B2man válasza:
Ha magadbaforduló vagy, nehezen segíthetek! Szólíts meg embereket véletlenszerűen, lehet hogy egy barátság összejön!
5/6 A kérdező kommentje:
3 as nem kezdeményezek, nekem az nem megy. Régebben fent voltam társkeresőn de nem volt sikerem
2022. jún. 11. 14:28
6/6 A kérdező kommentje:
5 ös Nekem nem megy hogy csak úgy megszólítsak embereket. Fogalmam sincs mit mondjak
2022. jún. 11. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!