Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van így esélyem?

Van így esélyem?

Figyelt kérdés

Bi vagyok és találkoztam egy sráccal. Nagyon jól éreztem magam vele. Azzal a prekoncepcióval mentem oda, hogy rányomuljak és fizikailag legyen valami... Aztán kialakult bennem, hogy hosszabb távra is jó lenne. Másnap offolt (randi végén mondta, hogy van egy lány akinél be akar próbálkozni (ő is bi), de olyan empatikusan, olyan normálisan, annyira az én érzéseimet figyelembe véve, hogy még inkább megjött hozzá a kedvem... Írta, hogy a lány utolsó pillanatban lemondta. Hogy látjátok? Újra van esélyem?

Tudom, tudom... Sokan mondták, hogy ne legyek B terv, de én ezt nem így fogom fel. Meg maximálisan meg vagyok győződve arról, hogy ez az ember nem fog engem bántani

2022. jún. 8. 09:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs lo.. en elengednem. Ha bi lennek valszeg enis inkabb csajt akarnek
2022. jún. 8. 10:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked eddig terjed az önbecsülésed, akkor teperj, hátha lehetsz az ürítőzsákja, ameddig újabb csajt nem talál.
2022. jún. 8. 10:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát messzemenő következtetések vannak megállapítva, hogy passzív vagyok... De ezt hagyjuk...

Én is amúgy szexuálisan jobban odavagyok a lányokért, de ettől függetlenül lelkileg úgy vagyok vele, hogy jó ideig (talán soha) nem lesz jobb választásom

2022. jún. 8. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Biztos megéri úgy neked, hogy teljesen őszintén elismerte neked már egyszer, hogy inkább mást választana?

Ha igen rá a válaszod, akkor próbáld meg, nehogy azon rágódj még jó ideig, hogy elszalasztottam/még sem próbáltam stb.,de azért gondold át jó alaposan, hogy ki fog-e tartani melletted akkor is, ha ismét felbukkan valaki az életében.

2022. jún. 8. 14:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok erre egyértelmű választ adni. Tinderről ismerem, egy randink volt. A csajt régóta ismeri, én is őt választottam volna... Nem hiszem, hogy ez rossz emberré teszi. Meg arról is meg vagyok győződve, hogy vigyázna rám. Nem tudom kivédeni senkinél, hogy ki cserél le, de össze tudok jönni egy empatikus emberrel. És ő az
2022. jún. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!