Akinek nincsenek barátai az mit fog csinálni nyáron?
Figyelt kérdés
Nektek mi a tervetek?2022. jún. 6. 10:33
11/18 anonim válasza:
Peca, bicaj, vadkemping, próbálok megismerni egy barátnőt, aztán nyár után keresek valami melót.
12/18 anonim válasza:
Dolgozom, sufnit építek, motort gányolok, pincében leburkolom a padlót, elmegyek egyedül nyaralni.
Ja! És esténként depizem.
22F
14/18 anonim válasza:
Jó volt viszont látni a #6-os válaszom :D Végül összekapartam magam, és a diákmunkától eltekintve sikerült mindent megvalósítanom a múlt nyáron, illetve többet is. Nyelvtanárhoz pedig a mai napig járok :)
Az idei nyárra viszont a gyakorlatom elkezdését tervezem, ha minden jól megy, külföldön. Szóval előtte szeretnék több időt tölteni a szüleimmel, unokatesókkal, illetve kicsit sorozatozni és olvasni is.
17/18 anonim válasza:
Nekem annyi helyzetelőnyöm van, hogy van egy pici húgom aki lelkesen jön velem mindenhova :D Ezen a nyáron szeretnék elmenni vele minden magyar aquaparkba (legalábbis jelenleg ez a terv, aztán később még olvasok visszajelzéseket, és ha valamelyik helyről nagyon gázakat írnak azt kihagyjuk), illetve kalandparkozni is szeretnék. Az alapítvány aminek a programjában vagyok szervez fesztivált, lehet arra is kinézek, illetve a Balatonra, balatonparti fesztiválokra is sokat szeretnék járni (iszonyat jó a hangulatuk, főleg este, még egyedül is). Aztán a jó isten tudja mennyi valósul meg ebből 😅 Lehet majd ha eszembe jut a kérdés, én is visszanézek nyár után.
18/18 anonim válasza:
#12 vagyok, semmi sem változott. 😂
Ugyanez a terv, csak már több motorom van. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!