Nem tudok számítani senkire. Mit tehetnék?
Nincs egy olyan ember sem, akivel megbeszélhetném a problémáimat. 24 éves vagyok, az összes gyerekkori barátom párkapcsolatban van, új kapcsolatokat meg nem tudok kialakítani, sem a munkahelyemen, sem a hobbimon keresztül. A családom miatt sajnos hatalmas keresztet viszek magammal, ez a viselkedésemen meglátszik sajnos. Nem tudok még a családomtól sem segítséget kérni, örökké veszekszenek a szüleim, nem értik meg a problémáimat, a barátaim pedig a saját dolgukkal vagy a párjukkal foglalkoznak, eltávolodtak tőlem. Semmibe nem tudom már meglátni a jót, a hobbimban se, és olyanokban se amik eddig egy kevés mosolyt csaltak az arcomra a mindennapokban.
Még a piát sem szeretem, pedig lehet hogy az kicsit enyhítene ebben a feszültség érzésemben, de nem iszok.
Mit tehetnék? Biztos van kiút csak nem találom.
Ugyanitt tartok...
Feladás helyett keresni kell. A megfelelő emberek itt vannak, csak meg kell találni őket. Ha változást szeretnél, higgy benne, és harcolj!
Isten szeret téged!
Annyira, hogy az ő egyszülött fiát Jézus Krisztust elküldte e világra, hogy megváltson többek között téged is!
Jézus pedig annyira szeretett bennünket, hogy meghalt értünk.
Ezután feltámadt és az Atya jobbjára ült.
Ha hiszel benne neked is örök életed van.
Ő mindig veled lesz és mindig szeret téged, ha rossz dolgok is történnének. Ha valaki azt is mondaná, hogy ő nem szeret, az hazugság. A rossz dolgok nem Istentől vannak.
Utolsó vagyok:
Természetesen nehéz lehet barátok nélkül.
Nekem is volt olyan életszakaszom, hogy senkivel nem találkoztam hosszabb ideig. Valóban nem könnyű mindig ez.
De azért írtam meg, amit megírtam, hogy tudd: Isten mindig is szeretett és mindig is szeretni fog!
És, hogy halld az Ő igaz és örvendetes üzenetét.
És Ő ott van neked bármikor.
Full ugyanebben a helyzetbe vagyok.
Nincs senkim se barátnőm,most lett vége egy kapcsolatomnak nincs hol lennem egésznap itthon vagyok be vagyok gubozva
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!