Hogy kezdjem ujra az eletem ha mindent elvesztettem ? Se baratok ,se parkapcsolat es senkire se tudok számitani Egyetlen ember sincs!! Es még munkam sincs !
Nekem sincs senkim, munkám se.
Keresni kell sajnos... Lehet közmunka lesz a vége de jobb, mint a semmi
Az első, és legfontosabb, hogy keress munkát! Mindegy milyet, ne válogass, majd ha kicsit stabilabb leszel, ráérsz jobbat keresni.
Ha van bevételed, kezdj el közösségekbe járni.Tudom, most nem lehet, de majd ha nyitás lesz, iratkozz be valamilyen küzdősport edzésre, vagy menj konditerembe, ott sok ember van mindkét nemből.
Barátságból nem sok adatik az embernek élete során, így az nehéz téma. A párkapcsolatokról ne is beszéljünk. Tudom, hogy nem vigasztal, de ezekkel nem vagy egyedül. Nagyon nehéz manapság párt találni.
Amúgy szüleid, testvéred nincs? Hogyan élsz meg jelenleg?
Keress munkat, ha talalsz onnantol kezde konnyebb a dolgod, ujkozosseg, ujemberek
lesz lejetoseged ismerkedni, baratokat, vagy akar part is talalni, fontos hogy nyitott legyel
Ha egyszerre mindent
mindenkit elvesztettél, abban azért vastagon benne kell, hogy legyél. Úgyhogy első körben néz magadba, mert addig nem lesz se munka, se barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!