Egyre elviselhetetlenebb az élet. Ti hogyan tartotok ki?
12
A genetikád rabja vagy sajnos.
Azoknak jó akik ragadozónak születnek.
Kérdező, szeretettel ajánlok neked egy könyvet, ami megváltoztatta az élethez való hozzáállásomat.
A döntés - ez a címe.
Nézd meg:
16
Köszi. Miről szól. Öngyilkossági döntéshozatalról?
18. Akkor gondolod, hogy élnék, ha az öngyilkosságról győzött volna meg a könyv?
3 része van, 2 nap alatt olvastam el az egészet. Arról szól, hogy mindenféle körülmény ellenére mi döntünk az életünkről. És hogy pontosan hogyan is? -erre ad választ ez a könyv.
18
“3 része van, 2 nap alatt olvastam el az egészet. Arról szól, hogy mindenféle körülmény ellenére mi döntünk az életünkről.“
Na ez az ami kamu szerintem. Egyébként anno olvastam a Titkot is. Kész átverés.
Sajnos a genetika rabszolgája vagy. Mindenki az. A gének akarata szerint alakul a sorsod, élettapasztalatod mert az életed lényege a természetes szelekcióban való részvétel, annak való alárendeltség. Mi csupán egy eszköz vagyunk a gének tökéletesítési folyamatában.
Aki ezt felismeri az sajnos depressziótól fog szenvedni, de ez az igazság. Az emberek többsége csupán becsapja magát és belelát valami magasztosat az egészbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!