Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet még boldog kapcsolatom,...

Lehet még boldog kapcsolatom, vagy egyáltalán barátnőm ha 25 ig nem jött össze semmi sem?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal "randiztam" 2x de nem engem választott. Más lányt nem ismertem meg akivel találkozgathattam volna.

Ha eddig nem jött össze az hogy barátnőm legyen, lehet eselyem semmi tapasztalattal, gyakorlattal? El sem tudom képzelni hogy engem valaha szeressen egy lány.

Úgy érzem hogy már idős vagyok ahhoz hogy kezdő legyek.

2022. máj. 23. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Lehet. Ismerek olyat, akinek 25 körül, talán később lett első barátnője.

Sajnos nem én vagyok az, idén töltöm a 29-et, és eddig még semmi.

2022. máj. 23. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Lehet siman, de nyilvan valtoztatnod kell dolgokon
2022. máj. 23. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

A páromnak a harmincas éveiben lett először köze nőhöz.

Nem hozzám, én azóta már a sokadik vagyok, de úgy tűnik hogy letáboroztunk egymás mellett.

2022. máj. 23. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
19%
Hát 25 fölött már nehéz. De az az igazság, hogy ha egyszer ráérzel akkor nincs megállás. Még többet fogsz akarni és eltelik úgy 10 év, hogy nem akarsz kapcsolatot mert szinte minden héten mással csinálod. És bele kerülsz egy körforgásba. És 35-40 környékén kilépnél mert érzed hogy fáradsz, de már a normális csajok elkeltek. Rengeteg ilyen férfi van.
2022. máj. 23. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
34/F vagyok, sose volt komoly kapcsolatom. De nem adtam még fel a reményt. Hozzám képest előnyben vagy bőven, úgyhogy ha lehet, te se. ;)
2022. máj. 23. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
61%

Az a baj, hogy a párkapcsolat, másikkal való együttlét az a dolog, amit tanulni kell.

Párkapcsolatban és úgy alapvetően a kapcsolatokban is előjön egy csomó probléma, összezörrenés, amit megtanul az ember kezelni.

Persze itt is van akinek ez hamar megy, van akinek meg sok tapasztalattal sem fog soha.

2022. máj. 23. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:
37%
Egzisztenciát felhozod, kikondizod magad, és majd 35 felett összeáll veled egy nő a pénzedért, meg azért mert akar szülni pár gyereket.
2022. máj. 30. 07:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!