Magányosok! Mivel telik a hétvégétek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 07:22
11/18 anonim válasza:
Napközben elvagyok a kertben meg az állatokkal. Éjszaka arról álmodozom milyen jó lenne ha lenne valaki, aki eljönne velem sétálni. Szeretek kint lenni a természetben, de egyedül nem igazán járok sehová.
12/18 anonim válasza:
Kirándulás, filmnézés, írás, olvasás.
13/18 anonim válasza:
Sorozatnézés, olvasás, bicózás, edzés, fagyizás a városban(egyedül, ez van :D)
15/18 anonim válasza:
Ami azt illeti igen, olyan 20 ft-al. Tavaly egy kisebb gombócot 200 ft-ért lehetett kapni, most meg 220-ért :D Ennek ellenére még mindig járnak oda páran, csak én barátok hiányában ugrottam le, halálra untam magam otthon.
16/18 anonim válasza:
Miért, nincsenek munkatársaid vagy haverok?
17/18 anonim válasza:
Az elmúlt pár évben eléggé kikoptak az életemből, munkahelyre meg dolgozni jár az ember, nem barátkozni.
18/18 anonim válasza:
Mi 450ft -ért vettük gombócát, 200 ért kérdéses, hogy milyet adtak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!