Mit változtattál meg, hosszú magány után, hogy mégis lett párod?
#9:
Elég, ha csak a pénzt adod a hitel maradhat a te nyakadon :)
#10:
Mindenkinek vannak elvárásai. Te sem jönnél össze egy lehúzós, alkoholista, fogatlan igénytelen partnerrel nem?
Ismeretlennel szemben igenis vannak elvárásaim, de még azzal is akit ismerek. Hisz ahhoz, hogy én boldog lehessek ezeknek teljesülniük kell. Nem azért jövök össze valakivel, hogy őt boldoggá tegyem a saját káromon, hanem kölcsönösen előnyös legyen a kapcsolat számunkra.
Hogyan tervezzek olyannal közös jövőt akiben nem bízok? Aki nem hasonlóan látja a dolgokat a közös jövőben?
De egy nagyon egyszerű példa, nálam a dohányzás kizáró ok. Szóval, ha valaki dohányzik az élből kiesett. Ha ez a jövőben változni fog és én az összképet nem tudom elfogadni "ez az apróság miatt", akkor sajnos bukta a dolog.
"Te sem jönnél össze egy lehúzós, alkoholista, fogatlan igénytelen partnerrel nem?"
Nincs ilyen ismerősöm, de a semminél még az is jobb, ha van valakid!
Ha pár ünnepet, születésnapot egyedül töltenél, állandóan szembejönnének veled a párok, meg a családok amikor bevásárolsz, és nem lenne kivel elmenni még strandra se akkor még azt a fogatlan alkoholistát is megbecsülnéd!
"Hisz ahhoz, hogy én boldog lehessek ezeknek teljesülniük kell."
Miért vagy biztos benne, hogy teljesülnek? Azért mert azt hiszed?
A boldogságod rajtad múlik és a személyiségeden.
Azért mert van jópár közös tényező amivel sem boldogtalan, sem boldog nem tud mit kezdeni például idő, gravitáció és még sorolhatnám.
Ezek mindenkire közösen hatnak, a többi csak személyiség és felfogás kérdése mivel az élet egy illúzió!
Természetesen mindenki játsza a szerepét, de attól még nem kéne hagyni, hogy ez a szerep satuba szorítson, és összeroppantson!
El kell engedni, ha rossz és a jobb lehetőségre igent mondani.
#13:
7 év depresszió után sem jöttem volna össze ilyennel elhiheted. Vártam egy alkalmasabbra, nem az első szembejövőre csaptam le.
#14:
Ha valakivel összejövök, akkor nem úgy működik, hogy "bocs találtam jobbat szakítok veled". Akkor őt választottam és nem más miatt fogom elhagyni.
7 év az életedből... Bepótolhatatlan!
"Ha valakivel összejövök, akkor nem úgy működik, hogy "bocs találtam jobbat szakítok veled". Akkor őt választottam és nem más miatt fogom elhagyni."
Ha valakivel nem jó, de van más akivel jobb lehetne akkor hiba nem elhagyni.
Ha valakivel jó, mást észre sem veszel, mégha az orrodelőtt táncol akkor se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!