Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit remélsz attól, hogy ebbe...

Mit remélsz attól, hogy ebbe a kategóriába írsz? (Magány, egyedüllét)

Figyelt kérdés

2022. máj. 12. 10:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Azt, hogy releváns választ kapok a kérdésemre. De ez minden rovattal így van. Vannak azok, akik a saját szar életüket projektálják ki másokra, ezért ellenségesen és frusztrált, bántóan viselkednek. Ez az ún. "hulladékállomány" a szájt közönségéből, kb úgy, mint a szétdobált szemét az utak mentén, de vannak értékes, értékelhetően jó válaszokat adók is, miattuk érdemes kérdezni illetve sokszor látom, hogy azért tényleges segítő szándék is van.

Az egyedüllétes rovat engem is érint (50F), aki sajnos 8,5 éve nem találok párt magamnak, nem is görcsölök rajta, de persze nyilván hiányzik és jó lenne. Inkább az okokat és a megoldásokat keresem. Amikor azt mondják, hogy "felelősségvállalás" a saját életünkért, akkor nekem az jut eszembe, hogy oké, szeretnék élni ezzel a lehetőséggel.

Ebben a rovatban vannak sorstársak, de leginkább azok véleménye, tapasztalata érdekel, akik már túljutottak a "krónikus magány"-on.

2022. máj. 12. 11:56
 12/17 A kérdező kommentje:
11: Köszönöm, ez igazán tartalmas, őszinte volt.
2022. máj. 12. 12:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
100%-os értékelést tőletek....😁
2022. máj. 12. 12:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Figyelemelterelést és néha unaloműzést.

Nem sok dolog klappol mostanában az éltemben, és jól tud jönni időnként az itt lét; kicsit elfelejtem a mindennapi gondokat és közben elterelem a gondolataim.

(válaszolni szoktam, kérdezni csak ritkán)

2022. máj. 12. 13:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy nő rám ír, és elkezdünk barátkozni. Ennyit, nem többet.
2022. máj. 12. 19:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Néha, ha nagyon magam alatt vagyok, jól esik kiírni magamból a dolgot, és itt megtehetem, míg a való életben kb. senkit nem érdekel, ha valami problémám van, csak addig vagyok jó, amíg én segítek valamiben az állítólagos "barátaimnak" pl.
2022. máj. 14. 01:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Megkapom a társaság illúzióját, szinte azonnal.

viszont, én vágyom arra, hogy valaki rám írjon.

Szerelmet is várok, talán, de azt így nehéz, hogy az ország szélén élek és a válaszolók rendre távol vannak.

De az is jó, ha csak reagál valaki. Mostanra oda jutottam, hogy már annak is örülök, hogy ha lepontoznak.

2022. máj. 14. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!