Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez még belefér a "jó anya"...

Ez még belefér a "jó anya" kategóriába?

Figyelt kérdés

5 és 8 éves gyerekek minden hétvégén mennek az apukához. Anyuka kb minden második hétvégén bulizni jár a barátnőkkel. Ilyenkor iszik, ismerkedik. Olyan, mint egy kamasz.

Fiatalon lett anya mégcsak most 25 éves.

2022. ápr. 10. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

Magyarul 17 évesen lefialt, már persze el is váltak a csávójával.... Tuti alkalmas anyának....

Viszont az, hogy néha eljár bulizni, önmagában szerintem nem probléma addig, amíg a gyerekeket ez nem érinti. Amíg ilyenkor az apávál vannak, szerintem nyugottan kikapcsolódhat picit.🤷‍♂️

2022. ápr. 10. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem a kérdést. Nyilván lehet.....

Elmenni néha kirugni a hámból nem egy morális bukás, és nem is fogom sosem megérteni hogy egyeseket miért önti el a düh miatta.

A gyerekeket nem hagyja magára, és rá is fér, hiszen egyedülálló anyaként nevel fiatalon két gyereket. Ha minden nap a kocsmában döglene, vagy akkor járna el otthonról amikor a gyerekei is otthon vannak, az más lenne, de így...

2022. ápr. 10. 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy tudjam, jó anya-e, tudnom kéne, hogyan viselkedik a gyerekeivel és, hogy tudja-e nekik biztosítani, hogy normális körülmények közt nőjenek fel.

Ha boldogok a gyerekek és szeretve vannak, akkor igen, jó anya.

Ismerkedni, bulizni pedig szabad, főleg, ha valaki egyedülálló éppen.

2022. ápr. 10. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az érdekes rész az, hogy 17 évesen lett gyereke. A bulizással nincsen baj ha a gyerek csak józanul látja
2022. ápr. 10. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel baj szerintem. A gyerekeket nem elhanyagolja, biztonságban vannak az apánál.
2022. ápr. 10. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!