Szerethetek egy olyan lányt akit személyesen nem ismerek?És ő is szerethet engem?
Nem szeretitek egymást! Ez semmit nem jelent, még csak nem is ismered, nem tudsz róla semmit, ő meg aztán rólad végképp nem.
Még ha hónapokig chat-eltetek volna is azt mondanám, hogy azt hazudik ilyenkor mindenki, amit nem szégyell, nemhogy így.
Hát remélem, hogy ez csak kamu, mert ha nem, akkor olyan magányos lehetsz, hogy még engem is elszomorít :'D
Nem, nem gondolta komolyan, ez csak annyit jelent, hogy tudomást vesz arról, hogy a feliratkozója vagy. MINDEN random csávónak visszaírja, hogy I love you too, ezt garantálom neked.
És te sem szereted őt, ezt hívják rangonásnak, nem is ismered. Ő meg pláne nem ismer téged, annyira sem mint te őt.
Szerinted amikor visszaírta, hogy ő is szeret, akkor mire gondolt?
Inkább "oh igen, nekem is te vagy életem szerelme", vagy inkább "jaj köszi, hogy a fanom vagy, támogatsz" jellegűnek érzed?
Na ez a hozzászólás elég őrültnek és zagyvaságnak fog tűnni de most mindegy. Ha elhallgatom a véleményem az talán még rosszabb.
Ha jól emlékszem évekkel ezelőtt volt hasonló próbálkozás és most is csak ismételni tudom magam: ez csupán idealizálás. Érzem a segítő szándékot, amivel köszönettel tartozom, de összekevernek valakivel az illetékesek, mert szerintem nem rendelkezem olyan jó génekkel (vagy bármi is legyen a kiválasztás oka).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!