Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerethetek egy olyan lányt...

Szerethetek egy olyan lányt akit személyesen nem ismerek?És ő is szerethet engem?

Figyelt kérdés
Van a Tik Tokon egy nagyon kedves,mosolygós közvetlen és gyönyörű lány,be szokott jelentkezni néha élő videóban.Nem magyar,talán orosz vagy ukrán.Múltkor ráírtam hogy I love you,mire azt válaszolta hogy I love you too,tehát azt mondta ő is szeret engem.Tényleg szeret engem?Szerethet engem úgy,hogy nem is ismer?

2022. máj. 2. 17:17
A kérdező szavazást indított:
Szerethetünk valakit akit személyesen nem ismerünk
Csak olyanokat szerethetünk akiket személyesen is ismerünk
16 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretitek egymást! Ez semmit nem jelent, még csak nem is ismered, nem tudsz róla semmit, ő meg aztán rólad végképp nem.

Még ha hónapokig chat-eltetek volna is azt mondanám, hogy azt hazudik ilyenkor mindenki, amit nem szégyell, nemhogy így.

2022. máj. 2. 17:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Én akkor úgy éreztem,ő az igazi.
2022. máj. 2. 17:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát remélem, hogy ez csak kamu, mert ha nem, akkor olyan magányos lehetsz, hogy még engem is elszomorít :'D

Nem, nem gondolta komolyan, ez csak annyit jelent, hogy tudomást vesz arról, hogy a feliratkozója vagy. MINDEN random csávónak visszaírja, hogy I love you too, ezt garantálom neked.

És te sem szereted őt, ezt hívják rangonásnak, nem is ismered. Ő meg pláne nem ismer téged, annyira sem mint te őt.

2022. máj. 2. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Ő lát rólad legalább képet? De egyébként kb biztos nem
2022. máj. 2. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajna így csak egy elképzelt érzés, ami addig, amíg nem taliztok személyesen, nem derül ki, hogy igaz-e valójában is.
2022. máj. 2. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
simp
2022. máj. 2. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted amikor visszaírta, hogy ő is szeret, akkor mire gondolt?

Inkább "oh igen, nekem is te vagy életem szerelme", vagy inkább "jaj köszi, hogy a fanom vagy, támogatsz" jellegűnek érzed?

2022. máj. 2. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Na ez a hozzászólás elég őrültnek és zagyvaságnak fog tűnni de most mindegy. Ha elhallgatom a véleményem az talán még rosszabb.

Ha jól emlékszem évekkel ezelőtt volt hasonló próbálkozás és most is csak ismételni tudom magam: ez csupán idealizálás. Érzem a segítő szándékot, amivel köszönettel tartozom, de összekevernek valakivel az illetékesek, mert szerintem nem rendelkezem olyan jó génekkel (vagy bármi is legyen a kiválasztás oka).

2022. máj. 3. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!