A remény hal meg utoljára?
Figyelt kérdés
Több közösségi oldalon is fent vagyok,jelenleg a TikTokon írogatok rá külföldi lányokra.Akik az ismerőseim,azoknak tudok privát üzenetet is küldeni.De vannak magyar lány ismerőseim is,azoknak is tudok privit küldeni.Reménykedem,hogy majd egyszer összejön valami.30/F2022. ápr. 29. 09:38
11/13 A kérdező kommentje:
Úgy érzem,hogy kötődök azokhoz a lányokhoz.Fontos nekem,hogy mindennap írhassak nekik.
2022. ápr. 29. 14:12
12/13 anonim válasza:
Hát ha hozzám egy programon (hangsúlyozom, programon, nem a megállóban, buszon, boltban,utcán,stb) odajött egy srác és beszélgetést kezdeményezett a programmal kapcsolatban, még nem volt olyan hogy elküldtem a p*csába. Aztán ha megvan a kölcsönös szimpátia, mehet a randi felkérés. Ellenben internetes ismerkedős üzenetekre nem válaszolok, márcsak azért sem, mert nem bízok meg a másik félben. Szóval azt tanácsolom járj el olyan programokra amik érdekelnek, pl sportnapok, számítógépes játék vásár, de valamilyen klubbhoz is csatlakozhatsz, és próbálkozz ott. Egyáltalán nem hátrány ha nem ömlenek belőled a szavak, ha megakadsz és szimpatikus vagy a másiknak majd ő is "besegít" és dob fel témát. Hajrá :)
13/13 A kérdező kommentje:
Rá szoktam írni szlovák,lengyel,angol,ukrán,orosz,német lányokra,szerencsére tudnak angolul értik hogy mit írok nekik.Magyar lányokat is követek,sokan kedvesek,olyan mintha szeretnének engem.
2022. ápr. 29. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!