Mindig mondják, hogy a remény hal meg utoljára. De kérdem én: mi van, ha már meghalt?
Figyelt kérdés
2019. márc. 3. 14:25
1/19 anonim válasza:
Akkor hagyj fel minden reménnyel!
4/19 anonim válasza:
Akkor Restart, de más megközelítéssel.
5/19 A kérdező kommentje:
Nyugodtan jöhetnek még válaszok, belemehettek a filozófiába is és a trollkodásba is, részemről nem változtat semmin, de érdekes olvasni a különböző felfogásokat.
Csupán kíváncsiságból tettem fel a kérdést, amit mindig szoktam, ha valaki ezzel az elcsépelt közhellyel próbál vigasztalni.
(Az meg, hogy mi a baj? Igazán semmi. Átlagos kis depressziós sz*r vagyok, ne is törődj velem - de kösz a kérdést. Legalább valaki, kivételesen.)
2019. márc. 3. 14:58
6/19 anonim válasza:
A remény hal meg utoljára, de a reményhal meghalt, szóval az új kedvencem a szarokrája.
Én így ismerem. :D
7/19 A kérdező kommentje:
6-os. Niiiiice!!! :D Ezt megjegyzem, tetszik!
2019. márc. 3. 15:00
8/19 anonim válasza:
akkor sincsen semmi, csak csináljuk tovább a xart, mint a robotok.
9/19 anonim válasza:
Nem tudom, én azt hiszem sosem hal meg. Lehet akármilyen erős az emberben a vágy, hogy elnyomja, legbelül, egy apró foltban akkor is ott fog maradni, hogy reménykedik. Ha úgy érzed, hogy kihalt belőled, akkor is jöhet olyan dolog, amitől újra előjön.
10/19 anonim válasza:
Az én értelmezésemben, ha valaki azt mondja hogy a remény hal meg utoljára az azt jelenti hogy amíg élsz, addig van reményed,mert amit írtál helyzet miszerint már meghalt az nem is jöhet létre, mert csak akkor hal meg ha már te is,mivel ha előtted halna meg akkor már nem lenne igaz az állítás hogy utoljára hal meg. Tehát a remény nem halhat meg, mivel még élsz, ezért a remény a halálod után halhat meg. (esetleg ha máshonnan nézzük akkor a remény nem a te halálod bekövetkezte után hal meg, hanem a mindenség elpusztulásakor, ami kitudja mikor lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!