Aki Kertes házban lakik,soha nem unatkozik?Mindig van mit csinálnia?
Figyelt kérdés
Levágja a füvet,kigazolja a kertet,kapál,ás,virágokat ültet,locsolókannával meglocsolja a virágokat,fát vág,begyújt a kályhába,összegereblyézi a falevelet,ilyenek.Egy Kertes házban nincs olyan hogy nincs mit csinálni?30/F2022. ápr. 15. 09:41
A kérdező szavazást indított:
Attól még unatkozhat valaki hogy Kertes házban lakik
Egy kertes házban mindig van munka,nem lehet unatkozni
Csak a lusta emberek unatkoznak
33 szavazat
1/11 A kérdező kommentje:
Ahol meg állatokat is tartanak,tyúkokat,malacokat,kecskét,ott meg főleg sok munka lehet.
2022. ápr. 15. 09:43
2/11 anonim válasza:
Én kertes házban lakom és mindig van mit csinálnom.Ha szabadnapom van,akkor is reggel 5-kor kelek és sötétedésig talpon vagyok.Annyi munka van mint a szemét.
3/11 anonim válasza:
Mindig lenne mit csinálni, viszont általában a gyerekek miatt nincs rá időm.
Ne azért költőzz kertes házba, mert unatkozol…
Hidd el, te, aki ilyen típus vagy, fogsz unatkozni.
4/11 anonim válasza:
Betonozok,kerítést festek,virágokat ültek,locsolom a kertet ne száradjanak el a növények,gereblyezek,kapálok,szerelek, mindig van mit csinálni.
5/11 anonim válasza:
Jó nektek! Egy rohadt panelban lakunk, megöl az unalom, pedig barkácsolós típus vagyok.
6/11 anonim válasza:
Na én ezért nem akarnék kertesbe :D
7/11 anonim válasza:
Kertes házban lakunk, mégis szoktunk unatkozni. Nálunk minden be van füvesítve. Szóval kéthetente 2 óra fűnyírás, 1 óra gaz írtás a térkő közül, valamint napi 5 perc locsolás, ami munka van. Egyáltalán nem töltünk sok időt kinti munkával. Esetleg kétévente kerítésfestés, más nincs. Szóval mi direkt így alakítottuk a kertet, hogy ne legyen vele sok munka.
8/11 anonim válasza:
Kertes házban lakok, mindig van munka, de nem emiatt nem szoktam unatkozni. Baromfit is tartunk. Én rendszeresen karbantartom a kertet, napi 30-60 perc, de ezt örömmel csinálom és nem kényszerből. ha pedig rossz idő van, vagy nyári kánikula, akkor netezek, nyáron a kertben olvasgatok, élvezem a madárcsicsergést, stb. nem reggeltől estig megszakadok, pedig 1800 m2 a telek. Az viszont igaz, ha 1 hétig nem gondozom semennyire, akkor elúszok a munkával. pl. nyaralásból hazatérve mindig meglepődök, micsoda világ van itt :D
9/11 anonim válasza:
Attól mert valaki kertes házban él még unatkozhat.
Mi nem unatkozunk mert mindig kell valamit csinálni vagy újítani
Jovohonapba tető csere lesz már előre félek mi lesz itt
10/11 Senior Séf válasza:
Én azért is költöztem kertes házba, hogy mindig legyen mit csinálnom, és ezzel megőrizzem az egészségemet. Hiába, az ember mozgásra termett, és ha ez elmarad, az megbosszulja magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!