Más is van úgy ezzel, hogy nem adatott meg neki a mosoly?
Csak utazom a vonaton, és nézem az embereket a peronon. Boldogan kacarásznak. Persze nem mindenki... Én meg szomorkodom. (állandóan)
29/F

Érzek egy kis irigységet a kérdező felől. :,C
Amúgy én is mosoly nélkül szoktam utazni, és igen én is szoktam látni, hogy másoknak sikerül. De kit érdekel?! :,O
Akkor lenne igazán nagy baj, ha még a szerencse sem mosolyogna rád... :,D

" Ezt az már alap beállítottságot, nem hiszem hogy egy pszichológus ki tudná kezelni belőlem. Nem tudom, hogy mi segítene raktam.
A saját boldogságommal nem stimmel valami, csak azt nem tudom, hogy mi."
Jóember, ezért mondtam, hogy menj pszichológushoz!
Ne a kifogásokat keresd. Majd ő segít rávezetni, hogy mi a probléma.
Egyébként egyáltalán tudod-e, hogy mit csinál egy pszichológus? Ha tudnád, akkor az első fent idézett részt, ami egy b..romság, nem írtad volna.

Szerintem szimplán csak rohadt unalmas naponta 100 semmitmondó világhibáztató kérdés az ilyen rinyap^csáktól mint a kérdező. Azt nem tudjuk mi a f^sz baja van, mert csak "ilyen lett" és megy a kifogásgyártás.

" Ha az emberek csak egy kicsit törődöbbek lennének úgy összességében kevesebb lenne a lelkinyomorék."
Mindenki csak saját magáért a felelős. Én vagyok azért a hibás, ha hagyom magam befolyásolni, én vagyok azért a hibás, ha hagyom magam lehúzni mások h..lyesége miatt és én vagyok azért is a felelős, ha hagyom magam, hogy mások bántsanak engem.
A kérdező saját magát tette ilyenné és még mindig csak a kifogásokat keresi. Mint már írtam is, szerintem fogalma sincs, hogy mit csinál egy pszichológus, de máris hárít, hogy a szakember biztos nem tudna rajta segíteni. Ő se tud saját magán, saját véleménye szerint, akkor ki tud?
A kifogáskereséstől pedig nem lesz boldog.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!