Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is van úgy ezzel, hogy...

Más is van úgy ezzel, hogy nem adatott meg neki a mosoly?

Figyelt kérdés

Csak utazom a vonaton, és nézem az embereket a peronon. Boldogan kacarásznak. Persze nem mindenki... Én meg szomorkodom. (állandóan)

29/F

2022. ápr. 3. 10:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
Konkrétan az zavar ha más mosolyog, tehát boldog?
2022. ápr. 3. 10:58
 12/20 anonim ***** válasza:
92%

Érzek egy kis irigységet a kérdező felől. :,C

Amúgy én is mosoly nélkül szoktam utazni, és igen én is szoktam látni, hogy másoknak sikerül. De kit érdekel?! :,O

Akkor lenne igazán nagy baj, ha még a szerencse sem mosolyogna rád... :,D

2022. ápr. 3. 11:01
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem irigylem tőlük. Az zavar, hogy én nem mosolygok. A saját boldogságommal nem stimmel valami, csak azt nem tudom, hogy mi. Annak, hogy mások boldogok, annak tudok örülni.
2022. ápr. 3. 11:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

" Ezt az már alap beállítottságot, nem hiszem hogy egy pszichológus ki tudná kezelni belőlem. Nem tudom, hogy mi segítene raktam.

A saját boldogságommal nem stimmel valami, csak azt nem tudom, hogy mi."

Jóember, ezért mondtam, hogy menj pszichológushoz!

Ne a kifogásokat keresd. Majd ő segít rávezetni, hogy mi a probléma.

Egyébként egyáltalán tudod-e, hogy mit csinál egy pszichológus? Ha tudnád, akkor az első fent idézett részt, ami egy b..romság, nem írtad volna.

2022. ápr. 3. 11:14
 15/20 anonim ***** válasza:
87%
Olvasom itt a válaszokat, és a "kit érdekel a nyomorod" meg a hasonló kommentárok láttán elgondolkodom azon, hogy miert lettek a magyar emberek ilyen kib*szott rosszindulatúak.
2022. ápr. 3. 11:19
 16/20 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem szimplán csak rohadt unalmas naponta 100 semmitmondó világhibáztató kérdés az ilyen rinyap^csáktól mint a kérdező. Azt nem tudjuk mi a f^sz baja van, mert csak "ilyen lett" és megy a kifogásgyártás.

2022. ápr. 3. 11:34
 17/20 anonim ***** válasza:
68%
#15 az előtted válaszoló vagyok. Ha unod az ilyen kérdéseket, minek nyitod meg csak azért hogy utána belerúgj a szavaiddal egy valószínűleg így is földön fekvő emberbe aki valószínűleg a hozzád meg az itt válaszolókhoz hasonló bunkók miatt tart ott ahol? Ha az emberek csak egy kicsit törődöbbek lennének úgy összességében kevesebb lenne a lelkinyomorék.
2022. ápr. 3. 12:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Bocs 16os valaszolóhoz szóltam
2022. ápr. 3. 12:07
 19/20 anonim ***** válasza:
67%

" Ha az emberek csak egy kicsit törődöbbek lennének úgy összességében kevesebb lenne a lelkinyomorék."

Mindenki csak saját magáért a felelős. Én vagyok azért a hibás, ha hagyom magam befolyásolni, én vagyok azért a hibás, ha hagyom magam lehúzni mások h..lyesége miatt és én vagyok azért is a felelős, ha hagyom magam, hogy mások bántsanak engem.

A kérdező saját magát tette ilyenné és még mindig csak a kifogásokat keresi. Mint már írtam is, szerintem fogalma sincs, hogy mit csinál egy pszichológus, de máris hárít, hogy a szakember biztos nem tudna rajta segíteni. Ő se tud saját magán, saját véleménye szerint, akkor ki tud?

A kifogáskereséstől pedig nem lesz boldog.

2022. ápr. 3. 12:12
 20/20 anonim ***** válasza:
81%
#19 nézd nem mindenkinek olyan erőss sajnos a jelleme mint kéne, ez tény. De azok az emberek akik erőss jellemmel és egy bizonyos fellépéssel rendelkeznek fel tudják húzni maguk mellé az olyanokat mint a kérdező. Erre értettem a törődést első sorban.
2022. ápr. 3. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!