Igazából nincs nagyon ötletem afelől hogy hol rontottam el, nem tudom merre felé kéne lépnem?
Az a helyzet hogy nekem korábban nem volt rossz életem (már nem anyagi részekre gondolok) de egyszerűen az elmúlt években ki siklott az életem tudom nem vagyok vele egyedül. De egyszerűen régen minden össze jött, már pár éve barátnőd se tudok szerezni, családi életem tönkre ment. Rengeteg kiadásom van úgy hogy igazából még tanulok, suliba járok. Jelenleg bukásra is állok mert 2 évig matek óránk se volt a homeoffice miatt (ki is rúgták a tanárt érte utólag), egyszerűen nem vagyok a régi meg vagyok zuhanva a test súlyom felett is elvesztettem az irányítást 10 kilót híztam amíg sérült voltam utána pedig ment tovább és azt se tudtam úgy folytatni mint régen. Röviden: családi életem nincs, tanulmányok nem mennek és nem lustaságból, barátnőt se tudok szerezni az is félúton elbaszódik mindig a kapcsolat. És egyszerűen már nem tudom hogy tudnék ebből a mély pontból. Nem tudom mit várok ettől hogy ide ki írtam, de valahova ezt most lekellett írnom. Már igazából majdnem hogy vissza húzódó ember lettem a sok csalódástól, régen pedig inkább központi szerepet töltöttem be"""
Esetleg ha van valakinek bármi hasznos tanácsa ötlete vagy csak véleménye szívesen veszem.
1. Vigyél rendszert az életedbe!
2. Teljesíthető célokat tűzz ki magad elé!
3. A kitűzött céljaidat érdemes rendszerbe szedni és azután elkezdeni a megvalósításukat! A célok épüljenek egymásra, - a házat sem az emeleti ablakkeretnél kezdik el építeni, ill. kevés az esély a sikerre, ha mégis.
4. Ha belekezdesz bármibe is, ne kezdj addig bele egy másik dologba, amelynek célja/kimenetele bizonytalan.
5. Legyél következetes, türelmes, - minden irányba!
6. Az elért céljaidért "jutalmazd meg" időközönként önmagadat valamivel!
7. Legyél mértéktartó, józan gondolkodású, meggondolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!