Kinek nincsenek még emberi kapcsolatai?
Figyelt kérdés
Hogy viseled?2022. márc. 26. 19:48
11/14 anonim válasza:
Csak munkahelyi kapcsolataim vannak. Ha valami probléma van valamelyik berendezéssel, akkor hozzám fordulnak. Ha nem lenne semmi probléma a cégnél, akkor fel se tűnne senkinek, hogy nem vagyok ott. Találtam hobbit, így a magányt könnyen viselem.
12/14 anonim válasza:
Nekem is csak a szűk család van, mint kapcsolat,minden más javarészt munkakapcsolat. Jó lenne olyan haver-barát akivel jókat lehetne dumálni, kötetlenül, bármiről. 36F, Bp.
13/14 anonim válasza:
Ezredszeri próbálkozás, majd pofára esés után feladtam. Most már sorsszerűségként élem meg, nem fáj annyira. Nem vagyunk egyformák, basszus :) .
14/14 anonim válasza:
Nekem sincs. A gyerekkorom rossz volt, a családom folyamatosan beleszólt mindenbe, amik voltak kapcsolataim tönkrementek. Elköltöztem otthonról, de teljesen egyedül vagyok. Szeretnèk egy normális nőt 31 évesen, de úgy érzem mindenki lenéz. Közösségbe nem járok, nem vagyok hajlandó egy nőnek se hízelegn i mert semmit sem kapnék cserèben. Senki egonövelője nem leszek. Sem neten sem élőben.
Van egy gyenge kapcsolatom, de alig találkozunk és még el sem vált. Nem érzem azt hogy bármi értelme lenne az egésznek. Csak vagyok. Dolgozom, hazamegyek és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!