Mit tegyek ha nincs kedvem találkozni ma senkivel még a családommal sem?
Figyelt kérdés
Legszívesebben itthon ülnék,játszanék,filmeznék,pihennék este kimennék sétálni egy kicsit egyedül a friss levegőre.Csak az a baj már napokkal ezelőtt megígértem szüleimnek,testvéreimnek hogy meglátogatom ma őket,ők se dolgoznak én sem.Nem akarom átverni őket.2022. márc. 15. 14:31
11/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ez nem az első hogy megbeszéljük megyek,várnak engem aztán mégse megyek.Ezt már sokszor eljátszottam nem kéne most is.
2022. márc. 15. 15:01
12/13 anonim válasza:
Legyen az a szemed előtt, hogy addig találkozz velük, amíg lehet. Ha nem lesznek, már nem tudsz velük találkozni.
13/13 anonim válasza:
Vagy mondd el az igazat, vagy erőltesd meg magad és igen is bírd ki. Még a végén jól is szórakoznál és hálás leszel, hogy nem hagytad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!