Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Folyton szomorú vagyok mit...

Folyton szomorú vagyok mit tegyek ,hogy vidám legyek? Magányosnak érzem magam, nincsenek barátaim. Mindenki utál.

Figyelt kérdés

2022. márc. 13. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ne feledd, habár az ember empatikus lény, (hacsak nem ölte ki belőle valami trauma) ha valaki mosolyog, vele mosolyogsz, ha valaki szomorú, együttérzel vele, de van, hogy valaki gonosz, ilyenkor az ő negatív érzéseit osztja meg veled, hogy neki könnyebb legyen.

Utóbbi esetben eszedbe kell jusson, hogy ezek nem a te érzéseid.

Te tudatosan eldöntheted, hogy érzel-e együtt vele. Nem kell érezned az ő negatív érzéseit.

Reagálhatsz úgy is, hogy eldöntöd ott, abban a pillanatban, hogy igazi gennyláda leszel a hangadóval, és ott, a többi előtt megmondod neki élvezetes arccal, hogy ilyet még nem csináltál, de ha még egy szóval okot ad arra, hogy megtedd, akkor élvezni fogod nagyon, amikor a tanároknak megmutatod azt a pár hangfelvételt az igazgatóságon, és ha ezért fenyeget, meg akar verni a pajtásokkal, akkor ha a hajad szála meggörbül, garantáltan kibszat0d a suliból.

Megmondod neki, hogy az ablakból fogod nézni, amint utoljára kilèp az iskolakapun.

Fantasztikus lesz, szóval csinálja csak.

2022. márc. 17. 19:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem a könyvek a barátaim, a forma-1 és a motogp.

Nem próbálod ki te is?

2022. márc. 17. 20:54
 13/15 anonim ***** válasza:

12, nekem nem áll rá az agyam arra a fókuszra, hogy könyvet olvassak.

Inkább cikkeket.

Videókat.

2022. márc. 17. 22:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, írj nyugodtan.

21F

2022. márc. 18. 08:56
 15/15 Vida János2 válasza:
30%

Ez most a társadalomra irányuló felmerés egy Kft-től? Azaz, egy vicc? Tinédzserként mindenki borzalmasan érzi magát a "maga bőrében". Ezen Mindenki átesik. Szerintem válaszolj a fent feltett kérdésekre: fiú-lány, öreg-fiatal. Ki vagy Te?

Gondolkozz!

Sportolj!

Üdv.: Vida János

2022. márc. 20. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!