Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem vagyok egyedul, megis...

Nem vagyok egyedul, megis maganyosnak erzem magam?

Figyelt kérdés

Az lenne a problemam, hogy szornyen egyedul erzem magam,maganyosnak,elhanyagoltnak. Amikor itthon vagyok allandoan ezen agyalok, es mindig arra jutok, hogy nem is vagyok egyedul a nyaron, hisz kb.2 naponta talalkozom regi-mostani baratokkal. De tenyleg sirhatnekom van itthon mindig,amikor eppen nem beszelek valakivel, hogy senki nem keres, senkinek sem hianyzom. Csaladom rendben van, batyammal szorakozni, ocsemmel jatszani is sokat suoktam, strandolni, turazni, stb.

Szerintetek miert erzem magamat igy? Komolytalannak tunhet a kerdes, hisz magamat cafolom benne, de tenyleg ugy erzem, nincs eleg baratom. Hogy lehetne eluzni ezeket a gondolatokat/meg baratokat szerezni? 15/L

2014. júl. 15. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem erre nincs megoldás én is időnként így érzem magam, aztán elmúlik. Addig keresek valami elfoglaltságot és igyekszek nem gondolni rá
2014. júl. 15. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:
26%
Egyszerűen csak unatkozol. Sportolj vagy csinálj amit szeretsz. Keres új hobbikat, keres nyári melót. Nem tudom a lányok mit csinálnak nyáron,de mi fiúk ilyen idősen állandóan be voltunk baszva.
2014. júl. 15. 11:08
 3/6 anonim ***** válasza:
társas magány
2014. júl. 15. 12:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Bulizni jarok penteken,szombaton, de sz szinten csak ketto nap. Edzesem minden nap van, ugyhogy az is kilove:/ miota szakitottam a baratommal(nyar elejen) azota van ez...
2014. júl. 15. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Pasizz be.
2014. júl. 16. 15:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem jon be senki, unalomuzonek meg inkabb nem tartok pasit
2014. júl. 16. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!