Mit csináljak, ha időről időre rá kell döbbennem, hogy csupa diszfunkcionális analfabétával élek együtt?
Az anyám már 70 éves, életébe segédmunkás volt, egy komolyabb összetett szó, vagy újkori kifejezés kifog rajta, bár mesterien képes megjátszani és leplezni, hogy valójában nem mindíg érti miről beszélek, de próbál jóindulatú lenni.
A "feleségem" (még nem vettem el hivatalosan), ő meg kb olyan, hogy be van szorulva a saját világába (-tiktok, -körmözés, -a kutyája, -a kutyájának a nyavajái miközben ólomsöréttel a hátában él az eb évek óta, -az ő egészségügyi anomáliái amiket saját magának okoz az életmódjával, -a jogsiszerzése, meg az ékegyszerű titkárnői/ügyintézői (csicska) munkája, -az étvágya, - meg a szexuális igényei) és van hogy olyan mintha egy villanyoszloppal beszélgetnék, mert minimális logikus reakció, vagy érvelés vagy ötlet jön vissza reakcióként az általam közlöttekre, vagy kérdezettekre.
Nagyon ritkán van, csak olyan, hogy meglep valami brilliáns ötlettel.
Ezt a fajta "társas" magányt, hogyan lehetne áthidalni, anélkül, hogy aljas manipulációk vagy kihasználás áldozatává válhatnék és csalódás érne, "új emberek által" illetve arra a pontra jussak, hogy már túlszervezem az életemet és időbe nem tudom bepréselni, vagy rendszerezni az újabb kapcsolatokat, továbbá elkerülni azt, hogy ezen "újabb" kapcsolatok is elsablonosodjanak?
Update: most olvastam az ujabb kommented, a kutyas problemat megertem, az valoban baromsag, de ott az orvos sem normalis, ha szerinte "jovanazugy"
Igazabol eddig a kutyat sajnalom a legjobban ebben a tortenetben.
Nem a háta mögött vélekedek róla így, én már többször kifejtettem neki, de csak azzal tud jönni állandóan, hogy majd ő megmutatja nekem, meg hogy nem csak én tudok ezt meg azt meg amazt, holott ő még sosem csinálta, én meg már végigjártam azt az utat is amivel ő még csak ismerkedik, mivel vagy tíz évvel idősebb is vagyok nála.
Aztán persze szinte kivétel nélkül kudarcot vall, és újratervezi, majd leszűri a tanulságot, hogy kár hogy nem hallgatott rám.
Ha példázni szeretném akkor ott van pl a jogsiszerzéásének az esete is, direkt mondtam neki, hogy jó időbe kezdje lehetőleg nyáron vagy tavasszal a gyakorlati órákat, és mindenképpen menjenek első körben rutinpályára. Erre elkezdte tavaly ősszel, levezette a felét aztán kihagyás egészen múlt hónapig, és akkor az oktatója alig tíz nap múlva kuldené forgalmi vizsgára úgy, hogy tök béna és ezt mindketten tudják.
Ráadásul a több hónap alatt még az Egészségügyi vizsgával sem foglalkozott.
Amikor felajánlottam neki a lehetőséget kéát kocsimra is, hogy jöjjön gyakoroljon szabadidejébe húsz perc szerencsétlenkedés után remegve behisztizett és összevesztünk, mivel nem azt csinálja amit kellene, hogy csináljon ezt ő is tudja, de én akkor miért szólok bele? :D Hát AZÉRT MERT NEM CSINÁLJA ÉS NEM A KOCSI SZAR! :D
De javaslom neked ugorj be egy kocsmába és dobjál be néhány sört, mert olyan szinten vagy frusztrált, hogy fúúúúúúúúúú...
Aztán ha az sem teszi meg a hatását akkor folyt köv.. jöhet a pálinka.
De egy boxzsákot sem ártana beszerezni mert olyan hisztis vagy mint egy ovis. Dedóóóóóóóó
Egy igazi hülye troll vagy, úgy hogy nem is tudsz róla.
Szerintem azért akarod elvenni a nőt, mert ugyan lenézed, de itt inkább te is tudod magadról, hogy örülhetsz, hogy ilyen nőd van, jobbat nem tudnál szerezni, mert csak a hülye képes elviselni.
Igy kérdés, hogy tényleg a nődet utálod, vagy magad? De mivel el akarod venni, így végül is...
:D : D : D
Szerintem ennek a "géniusz fószernek" nincs is semmilyen nője, de még lehet autója sem :)
Azt mondja: "Nagyon ritkán van, csak olyan, hogy meglep valami brilliáns ötlettel." :D
Meg valami villanyoszlopokról hadovál itt :D
Szerintem olyan szinten nem foglalkozik vele senki, hogy itt kell feszkót generáljon az álnőjével, a pereputtyával no meg a villanyoszlopaival együtt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!