Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha én 30 évesen egy másik...

Ha én 30 évesen egy másik férfival laknék együtt albérletben,azt gondolnák homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Munkatársak,aki szintén férfi felvetette hogy költözzünk el ketten egy albérletbe,megoszlik a lakbér,a rezsi,ketten ki lehet fizetni könnyebben egy albérletet.Nemet mondtam.Inkább lakok egyedül,vagy anyámmal mint egy másik férfival.Tuti hogy homoszexuálisnak tartanának még lehet hogy a saját anyám is.Igazam van?

2022. márc. 10. 06:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Engem biztosan nem zavarna, hogy ki mit gondol rólam. Szenvedjen ö a gondolataival.
2022. márc. 12. 10:04
 22/28 anonim ***** válasza:
46%

Ilyen pasival nem állnék szóba....nagy élmény lehet, ha anyuci a szomszéd szobában szürcsölgeti a teát és közben a füle kétakkora, mert hallgatódzik.

Vagy csörömpöl a konyhában, persze véletlenül mindent...

Anyával együtt élni = nulla egészséges párkapcsolat ! Tapasztalatom van ebben két férfivel is.

2022. márc. 12. 10:23
 23/28 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a legfontosabb lenne azt a kérdést feltenned, hogy kinek a véleményétől tartasz ennyire és miért?
2022. márc. 13. 10:29
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben az esetben nem igazán fognak foglakozni veletek. A lakhatás manapság akkora probléma, hogy mindenki inkább a sajátjával foglalkozik. Mintha a lakhatás nem lenne alapvetö emberi, állampolgári jog. :-(
2022. márc. 14. 09:20
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
most komolyan, kit érdekel hogy random akárki mit gondol róla?
2022. márc. 14. 09:47
 26/28 anonim ***** válasza:
Mgasról teszek én is arra, hogy ki mit mond, vagy gondol rólam. Amíg becsületesen és rendesen élek, addíg ne a lakhatásomba kössön bele senki.
2022. márc. 14. 10:18
 27/28 anonim ***** válasza:
35%
Szia, én nem laknék együtt egy másik férfival. Szerintem egyedül sokkal jobb, ne sajnáld h több a lakbér. Senkivel nem osztoznék egy házon. Nem kell más után pakolni, meg el viselni a rendetlenségét sem a közös helyeken. Azt csinálsz amit szeretném, sőt,ha lányt visz fel majd hallgatod öt? Vagy fordítva? Imádom a privát házat Azt csinálok amit akarok, ha valakit fel hozok senki nem szól bele, nem kell engedélyt kérnem senkitől. Mi van ha zavarni fogjátok egymást(hangos zene ,hangos tv a másik szobában...)? Mondjuk ha te egyedül szeretnél lenni?
2022. márc. 15. 21:07
 28/28 anonim ***** válasza:
Szeretnél** bocsi
2022. márc. 15. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!