Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan kezdhetnék el inni...

Hogyan kezdhetnék el inni alkoholt?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és körülbelül egy kezemen meg tudom számolni, hányszor ittam alkoholtartalmú italt. Ebből az is következik hogy még sose voltam részeg.

Borzasztóan szorongó típus vagyok, nehezen ismerkedem, ráparázom mindenre. A kollégáim azt javasolták, hogy ha nem is lealjasodás szintjére, de kezdjek el inni, mert az ellazít, és nem fogok annyit idegeskedni.

Mit javasoltok, mi az, amiből érdemes ilyenkor fogyasztani, és mennyit, illetve mikor?

2022. febr. 27. 14:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha már az italba kell levezetni a feszültséget, és bármilyen megoldásnak is azt látod régen baj.Helyedben sportot választanám szorongásra, nekem az nagyon sokat segített.
2022. márc. 1. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!