Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit lehet csinálni Facebook...

Mit lehet csinálni Facebook helyett?

Figyelt kérdés

Eddig minden nap, minden lehetséges időben pörgettem a Facebookot, viszont kedd óta tudatosan nem léptem be. Nemigen vannak barátaim, akik meg vannak, azok a telszámom úgyis tudják, szóval teljesen letöröltem az egészet, viszont azóta furcsák a napjaim. A munkahelyemen nemigen szoktam beszélgetni senkivel (sajnos nem vagyok túlzottan életre való), azóta pedig szünetekben, vagy szabad pillanataimban nem tudok mit kezdeni magammal. Vagy a gyakorit pörgetem, vagy a Telexet, de már rendesen kellemetlen hogy nem tudom használni a telefonomat, ha a kezembe kerül, és nem is érzem a változást, hogy esetleg nyugodtabb lenne az életem. Egy előnye van: kipihent vagyok, mivel nem nyomkodom azt a szart elalvás előtt.

Szóval, mire használjam a telefonomat, ha már úgyis a kezem ügyébe akad?

2022. febr. 19. 19:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az amit linkeltél meg hubhub 😂😂
2022. febr. 25. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!