Csinalnatok ennyi év után másik Facebookot?
Kb 5-6 éve használom ugyan azt a facet.
Eleinte még tok jo volt,mindenkit ismerősnek jelöltem és vissza igazoltam mint akkor mindenki😂
Mostanra már sok a felesleges ember,emlékem sincs nagyon képeket illetően,csak azért nem csináltam meg másik facet,mert néha jól esik régi beszélgetéseket vissza olvasni.
Szelektálni az ismerősöket kb képtelenség,nincs energiám ehhez.
Maradjak inkább ennél,vagy csinálják másikat?
Ritkán van ilyenekre időm
Ahhoz gép elé kellene ülnöm,amihez lusta és fáradt vagyok munka után :/
Ne foglalkoz a facebookkal akkor. ^^
Messengeren úgyis csak azokkal beszélgetsz akiket ismersz. Lényegtelen hány ismerősöd van. A face nézegetése pedig csak elpazarolt idő. Lefekvésnél néha tekergetem és közbe csak az van a fejembe, hogy aludjak már. Minek nézem? Nincs is benne semmi ami érdekelne :c
Én csináltam 10 év után, de nekem muszáj volt, mert a fb. valamiért kizárt. Ettől függetlenül még megvan a régi fiókom is, csak ugye nem tudok bejutni.
Szerintem nyugodtan csinálj újat, kivéve, ha az 5-ös válaszolónak igaza van.
5, ez az alapelv mióta van, már ha tényleg létezik? És ha létezik, akkor hogyhogy nekem nem törölte a fb. egyik fiókomat se?
Vannak ismerőseim, akiknek szintén van kettő, és ők használják is mindkettőt.
En sem tudtam/tudok arról,hogy tiltaná a másik facet.
Több ismerősömnek van akár 3 faceja is,és abból 2 használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!