Másképp telik egy szép nő napja,mint egy nem szépé?Tartalmasabb?Stresszesebb?
6: Nem tartott sokáig. Nem kezdtem el könyörögni, pár sikertelen szócséplés után felvettem egy box alapállást. Arra rögtön döbbenten szétszéledtek, de attól még ijesztő volt, és hetekig görcsben voltam, ha arrafelé kellett mennem.
Sok ismerősöm, barátnőm nem mer agresszívebben fellépni, mert félnek, hogy ők húzzák a rövidebbet. Meg persze olyan is van, aki hirtelen úgy megijed, hogy akkor se tudna mozdulni, ha akarna. Na, őket van, hogy hazáig követik, hogy megnézhessék, hol laknak.
4 Nekem sokszor átadják a helyem.Hogy ez mu miatt van nem tudom.De fiatal nő vagyok, mások szerint szép.Nem vagyok sem terhes, sem rokkant.Valamiért felajánlják, azt nem tudom miért.
De én nem is erről írtam.Hanem arrol, mikor üres egy hely, de a mellette levő ülésben már ül valaki.
"De egy szép nő akkor úgy ér haza este hogy azt mondja,végre vége a mai napnak is? És hálát ad az istennek hogy nem esett semmi baja?"
Emberfüggő.
Vannak, akiket úgy szocializáltak, hogy az ilyen prosztó közeledések a legkedvesebb, leghízelgőbb bókok, amiket egy nő csak elképzelhet. Amikor kisvárosba költöztünk, anyukámat el akarták vinni "kocsikázni", amikor a bevásárlásból ment haza. A szomszédnőnek elmesélte, az meg majd megpukkadt az irigységtől; milyen szerencsés, hogy bókolnak neki, és még nem is örül neki!
Vannak olyanok is, akikről könnyebben lepereg az ilyesmi.
De van olyan is, aki igen, fellélegzik, amikor hazaér, ahol nincs több kéretlen visszajelzés, és már szorong, ha egy építkezés vagy egy nagyobb csoportosulás előtt kell elmennie.
gyógyszertári sorban álláskor egy férfi maga elé engedett, később meghivott egy kávéra /nős volt/ :-)
valamire vártam az utcán vagy megálltam nem emlékszem régen volt, megállt egy sportautós kiszólt belőle a férfi, hogy elvinne vacsorázni.
rövid szoknyában mentem bulizni este hazafelé mögöttem jött egy férfi és benyúlt a lában közé, majd elfutott a túl oldalra, azóta nem hordok rövid szoknyát este, ha egyedül megyek haza :-(
nappal benyúltak a mellem közé idősebb férfi..este 8 körül megállított egy férfi, hogy addig nem enged el mig nem kap egy puszit...
soroljam még az előnyöket?
De durva tényeket soroltatok.
Nyilván emberi tulajdonságoktól függ melyik férfi hogyan reagál egy neki tetsző szép nőre.
Mi az instátok? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!