Írnál a gyereke(i)dnek egy szép, tartalmas levelet, lezárva, eldugva mélyen a fiókba váratlan halálesetre gondolva?
Igen, az egyszem lányomnak, mert követtem el pár hibát.
De egyébként nálunk apám írt ilyet (tudta, hogy meg fog halni, rákos volt).
Nem volt amúgy olyan emelkedett érzés olvasni, mint pl. a filmekben, amikor ilyen van.
De mi ertelme van egy ilyen levélnek? Max az első válaszoló esetében ertheto: ha tudja valaki, hogy még fog halni, talán könyebb számára iyg elbúcsúzni. De váratlan halálra keszulve hohy íród meg? Na és mikor? Havonta írsz egy újat, aktualizálva benne a dolgokat? És a gyerek hány éves korától írod? Komolyan nem ertem.
Amit el tudok képzelni, az az, ha naplót írsz és azt "hagyod ra".
Nincs titkolni valóm előtte, nincs olyan, amit akkor kellene megtudnia, ha már nem vagyok.
Váratlan esetre nem írnék, kivéve ha valami nagy titok van.
Ha tudnám hogy halálos beteg vagyok és nem lehetek majd vele az élete nagy eseményein (tanulmányok, szerelem, családalapítás) akkor írnék talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!