Érzitek hogy időnként nincs értelme semminek?
Figyelt kérdés
???Nem kíváncsi rátok senki, nem érdekeltek senkit, nincs legjobb barátotok, akik vannak is azokat csak te tartod fent egyoldalúan, nem kelletek senkinek. Nem haladtok semerre, nem sikerül soha semmi.. kilátástalan a jövő.. és csak mindennap eljátszátok hogy minden rendben és próbáljátok magatokkal is elhitetni de minden hiába, csak a depresszió marad a végén mindig teljesen egyedül ???
26/F
2022. febr. 11. 19:10
11/15 anonim válasza:
Van egy régi film a The breakfast club (Nulladik óra)
Abban volt egy elgondolkodtató mondat: "When you grow up, your heart dies."
lefordítva: Amikor felnősz a szíved meghal.
Gyerek fejjel még ezt nem tudjuk megérteni, de ahogy idősödünk egyre jobban kezdjük ezt érezni.
12/15 A kérdező kommentje:
Na jólvan, szedjétek össze magatokat most már!
2022. febr. 12. 19:28
13/15 anonim válasza:
Nekem tavaly volt egy pontosan ilyen időszakom, előtte még csak hasonlót sem tapasztaltam. Úgy sikerült kiverekednem belőle, hogy először magamnak ismertem be, hogy baj van, utána jöttek az apróbb, majd nagyobb lépések. Bár leírni könnyebb volt, de megérte.
14/15 anonim válasza:
Igen, sokszor. Most is azt érzem. De borderline személyiségzavarom van. 29/F
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jobban is lettem
2022. febr. 16. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!