Azokat kérdezném, akik minden szívfájdalom nélkül bántanak meg másokat, gyalogolnak át mások lelkén minden gond nélkül! El szoktatok néha gondolkodni a tetteiteken, a szavaitokon? Magatokba szoktatok nézni időnként?
Nekem két ilyen volt az életemben. Az egyik anyagilag tett padlóra, a másik pedig elhagyott, nagyon csúnya módon.
Mindkettő a vállát vonogatta, abszolút közönyösen, egyáltalán nem érdekelte őket a további sorsom. Sőt, nem is értették, mi a problémám egyáltalán.
Sajnos magam körül is azt látom, hogy egyre több a lélektelen, rosszindulatú és önző ember.Akik viszont szuper színészek, akár évekig is.
És bizony, nem azt látom, hogy megfizetnek érte, hanem azt, hogy lubickolnak a jóban, és élik vígan az életüket.
1
Nem azért lehetett ilyenekkel kapcsolatod, mert karmikusan ilyeneket vonzol be magadnak?
1-es vagyok.
Az anyagi lenullázásom azt könnyebben viseltem, mint a másodikat, a lelkit.Ha naponta, éveken át azt hallod hogy nem tudnak nélküled élni, és egyszer csak bejelentik, hogy ez mégsem így van, és a hátad mögött felhordják a másik pasast szexelni,mikor dolgozol, akkor azért elgondolkozol sok mindenen.
Egész életemben adtam, de tényleg. És ezért csak és kizárólag rosszat kaptam.
De szó szerint .
Jószívű pasikat kihasználjak.
Mindig legyen egészséges gyanakvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!