Mit csináljak ha már idegileg nem bírom az iskolát?
Gimnáziumba járok, de nagyon rosszul érzem magam. Barátaim egyáltalán nincsenek, sőt még olyan sincs, akivel elvagyok, csak arra vagyok jó, hogy házit adjak nekik, de amúgy lenéznek, és kibeszélnek a hátam mögött. A nagyobb probléma, hogy sulin kívül sincs egyáltalán senkim, tehát a szüleimen kívül nincs kire támaszkodnom a bajban. A napom így néz ki: tanítás előtt 10 perccel beérek, végigülöm a napot, tanítás végén hazamegyek. Ennyi, semmi program, hétvégén sem, annyira magányos vagyok.
Tanítási napokon általában hányással indítom a napot, mert a stressz ott jön ki.
Fiú
Vannak maganiskolak. Pl Diakszempont.
Vagy a Margitszigeten a magantanulok kozossege.
Stresszlevezetes: iratkozz be egy sportegyesuletbe. Pl judo. Az ferfias termetet csinal,oldja a feszultseget,ott szerezhetsz baratokat/jj ismeretsegeket a sulidtol fuggetlenul!!!
Nem mindig benned van a hiba. A gimis kozeg engem se birt. Egyetemen meg korulrakongtak. Duskaltam a baratokban!!
Ki kell birni sajnos
Nekem is szar volt az a 4 év, nem is tudom hogy tudtam túlélni, egy burokba voltam, nem foglalkoztam senkivel
Tesód nincs vagy szüleiddel nem tudsz programot csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!