Miért, joggal útálom az embereket ennyire ?
A helyzet az ,hogy egy viszonylag normális magas szintű iskolát végzett srác vagyok informatika téren -értek hozzá ,ezen kivül az autókhoz értek még elég jól .De ezen kivül máshoz nem értek . Bénának érzem magam sokmindenhez .
Nem tudok semmit sem megfőzni , sokszor beszéd gondjaim is vannak , ha valami mással kapcsolatos téma van ,vagy akár egy közös ismerősről vagy valami más ami nem kötődik ahhoz amihez értek- de sokszor amihez értek arról is nehéz beszélnem . Ha más téma van mondok valami nem át gondolt hülyeséget és ezután mindenki röhög rajtam, és én is kényszerből röhögök és a hátam mögött kibeszélnek ,hogy hát ilyen meg olyan iskolát végzett ember ,hogy tud ennyire debil lenni .Ez nekem fáj .
Miért van ez ?
jah értem közel 30 vagyok vagy jobb lenne ezt elfogadnom csak nem tudom
. Mi ebből a kiút ?
Szerintem nem jogos az utalat. Ugy gondolom, h illik egy kicsit kepben lenni a vilaggal.
Az altalanos muveltseg hianya. De szerencsere ez javithato, fejlesztheto. Szoval van remeny👍
Nem kell mindenbe reszletekbe menoen belemenni, csak hogy kepben legyel a vilag torteneseivel. Mindenbol egy keves eleg. Ki tudja, lehet talalsz meg majd mas erdekesseget is, amiben szivesen elmelyulsz majd.
Ha pedig vmi huzosabb tema jon fel, akkor nyugodtan felteheted a kezed, h az nem a te asztalod.
A fozes meg olyan dolog, h legalabb a kedvencedet megtanulhatnad megfozni, mar ha van.
S a nok is szeretik, ha tud fozni egy pasi.
Autókhoz értesz elég jól?
Akkor mond meg, a nem hidraulikus szelepemelős renaultoknál korongozható-e a szeleptőke, vagy csak vez.tengely cserével állítható a hézag...
Köszike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!