Mivel szinte alig van barátom és ráuntam arra hogy 30napból 29en itthon ülök, arra gondoltam hogy ezentúl néha veülök egy kávézóba hogy elüssem az időt.
Kicsit jegyzetelek, mobilozok.
Mennyire lenne ez gáz, szokott valaki ilyesmit csinálni?
Esetleg előfordulhat, hogy valaki odajön aki szintén egyedül jön?
Én étterembe szoktam menni egyedül. Sőt, nyaralni is!
Nagyon tetszik, hogy "jegyzetelsz". Erről lehetne többet megtudni? Papírra vagy elektronikusan?
29f
2022. jan. 26. 19:31
12/19 anonim válasza:
Mikor valahonnan valahova uton vagyok vagy idot kell elvernem, no letemre meg ketes lebujba is bemegyek, tok szorakoztato. Szivesen lennek olyan ember, aki csak ugy beul a beulesert, de akkor nem tudnam elengedni magam. Viszont teljesen rendben van. Sot.
2022. jan. 26. 20:28
13/19 anonim válasza:
12-es vagyok. Mikor en voltam fiatal, a videokolcsonzo, internet cafe, fenymasolda volt tok jo hely. Mindig tobb oras mely beszelgetesben talaltam magam ismeretlenekkel. Ez mar kihalt, de a szemlelodes is jo.
2022. jan. 26. 20:30
14/19 anonim válasza:
Rendszeresen egyedül megyek kávézni, sőt kifejezetten szeretek egyedül meginni egy kávét, és közben elmerülni a gondolataimban. 30F
2022. jan. 26. 21:40
15/19 anonim válasza:
Mondjuk én nem kv-zom, de pénteken általában egy sörre be szoktam ülni a buszmegálló melletti amolyan cukrászda-presszó helyre. Simán megszokás, újságot szoktam olvasgatni, míg várom a buszt, van rá majd egy órám.
2022. jan. 26. 22:19
16/19 A kérdező kommentje:
Na végül voltam tegnap.
Kérdezte itt valaki, hogy mit jegyzetelek.
Szoktam kömyveket olvasni, és mindig írok róluk egy pár oldalas összegzést, tartalmat.
Otthon valaki mindig megzavar, és sokkal jobb volt egy kávézóba meginni.
Teljesen elvoltam, nem érdekeltem senkit, kicsit féltem hogy majd kinéznek vagy ilyesmi 😊
2022. jan. 28. 15:39
17/19 anonim válasza:
Simán beülök,csak nem kávét kérek általában. Néha azt is.
Nem érdekel.
Vagy a bolt,vagy a kávézó...
Valahol veszek valamit,leülök.
2022. jan. 28. 22:31
18/19 anonim válasza:
20/F
2022. jan. 28. 22:31
19/19 anonim válasza:
Igen, szoktam. Gyakran látok másokat is egyedül kávézókban vagy cukrászdákban. Nincs ebben semmi furcsa vagy szokatlan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!