Tényleg nem "szokás" kávézóba vagy kajáldába egyedül beülni?
Nem tudom, mi a szokás otthon, külföldön élek, itt elég gyakori.
Sokan beülnek tanulni órák közti szünetekben az egyetem melletti kávézóba, én is.
Illetve ha várnom kell pár órát valahol a városban, szintén be szoktam ülni egy könyvvel. Meg olyan is volt már, hogy a páromat vártam, mert ott találkoztunk.
De azt is el tudom képzelni, hogy célirányosan csak emiatt menjek beülni egy kávéra, és olvasni, gondolkodni, rajzolni, kikapcsolódni kicsit, ha nincs annyira hangulatom az emberekhez, hogy valakivel menjek, de nem szeretnék teljesen egyedül lenni.
Dolgoztam is kávézóban, idős nénik/bácsik is gyakran jöttek egyedül, egy könyvvel vagy újsággal, de fiatalok is ebédszünetben.
Ha egyedül vagyok és megéhezem, akkor beülök egy kajáldába, nem nagy kaland. Mondjuk direkt nem szervezem így, akkor kerítek hozzá társaságot. :)
A betegesen féltékeny exem akadt ki az ilyeneken rendszeresen, szerinte aki egyedül ül egy ilyen helyen, az pasit akar fogni. Muhaha.
Pasit fogni, ugye ez nem komoly?
Hát én soha többet, csak egy kávét akartam meginni, komolyan, csak egy kávét szerettem volna... Senki nem volt egyedül.
Itt még a mekiből is kinéznek egyedül, de az még annyira nem gáz, de kávézó...
"Senki nem volt egyedül"
És? Valahogy nem tudom elképzelni, hogy mindenki elkezdett ujjal mutogatva nevetni, csak mert egyedül vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!