Ha teljesen megkeseredett es savanyu lettem 36 evesen, mit csinaljak? Hogy lehet ebbol kijonni?
Figyelt kérdés
Nem ok nelkul, mert sajnos lattam eleget az eletbol, azert lettem ilyen. Nem tudok eletvidam lenni es nem tud jo kisugarzasom lenni, igy meg parom sem lesz nyilvan. Visszafordithato egy ilyen megkeseredettseg? Mar latszik a fejemen is, megkemenyedett az arcom meg minden.2022. jan. 23. 18:43
11/12 anonim válasza:
Amíg élsz, addig nem késő! Mindig lehet változtatni. Egy csomó minden dolgot lehet csinálni kesergés helyett. Jelentkezz önkéntesnek, emberek között leszel, jó dolgokat csinálsz, lehet, hogy szabadidős tevékenységekben is részt vehetsz. Annyi, de annyi választási lehetőséged van!
12/12 A kérdező kommentje:
11.
Koszonom! Azota probaltam javitani a felfogasomon es teljesen igazad van!
2022. márc. 26. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!