Itt miért van rengeteg megkeseredett, beszólogató, másokat bántó ember?
Nagyon sok témakör kérdései alatt látom, hogy teljesen egyszerű kérdések alatt egyből beszólogatnak a kérdezőnek. Mindenbe belekötnek, direkt leszólják az embert.
Vagy valaki komolyan ebben leli örömét?
Sok az unatkozó ember és jobb, meg értelmesebb tennivaló híján ide jönnek osztani azt, ami nekik sincs.
Az a kevés, aki próbálna segíteni, hát sokszor azt is leszólják. Pedig jót ír.
De, ha megfigyeled, akkor nagyon sok az értelmetlen kérdés.
Sokszor az is kiderül, hogy a kérdező tudja a választ, de az nem tetszik neki és amikor más megírja ugyanazt, akkor leszólja, hogy ezt ő is tudta, de neki más, általában olcsóbb kell.
Viszont akkor ezt miért nem írta a kérdésbe?
Na mindegy.
Ha valami fontosban kérdésed lenne, akkor ne ide tedd fel. Szerintem.
fordítottja is igaz, ahogy a 3-as is írta.
A kérdező gyakran önigazolást keres, nem választ. Aztán ha rávilágítanak a válaszok az igazságra/helyes útra, akkor meg a kérdező meg van sértődve, mert másra számított. Ez van.
Szerintem ennek az oldalnak a NEM tematikus (nem tudományos/tech stb) kategóriáiba sérült emberek járnak. Én úgy érzem és gondolom. Plusz itt írásban és névtelenül olyanokat merünk írni, amit szóban az életben nem mondanánk ki, talán a másik háta mögött sem.
Hát ezért.
Plusz a magyar nép lelkiállapota kollektíven rossz és egyre rosszabb.
Én simán a szemébe mondanám, hogy "melletted a feketelyuk egy fényes Nap", de nem értené meg.
Ha meg lehülyézem, akkor feljelenthet és még én adhatok a fizumból, mert ő egy idióta.
De ez Németország.
Már így is visszahallottam, hogy panaszkodott a főnöknek, mert barátságtalan vagyok.
Pedig csak türelmes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!