Nagyon szeretet hiányos vagyok. Mi tévő legyek?
30+-os pasi vagyok. Nincs barátnőm. (Tudom, lúzer vagyok....)
És annyira hiányzik már egy összebújós este hosszan ölelkezni csókcsatákat csinálni. Sima ölelés is annyira jól esne, hogy most már megőrölök. Nem akarok a szexre kitérni. Most a szeretet volna a lényeg, hogy nem kapom meg a szeretet és nem tudok adni senkinek jelenleg. Se barátnőm nincs, se barátaim. Minden hova egyedül járok. Ismerkedés nagyon nehézen megy. És már régóta elhúzódik ez (meg van az oka). Szóval ágyban se vagyok egy nagyon pro. De már szinte olyan szinten vagyok szeretetre kiéhezve, hogy még talán a szexről is lemondanék. Az is lehet simán össze jönnék egy frigid, aszexuális nővel. Mondjuk én nem vagyok se frigid, se aszexuális, de már annyira jól esne egy közös program egy csajjal vagy vagy egy kellemes ölelés és ilyesmik, hogy (lehet) beáldoznám a szex részét is. Az is lehet, hogy életem legnagyobb baromságát írtam most le.
Nem tudom...
Egyet tudok, hogy szeretnék végre szeretni valaki aki viszont szeret.
Szerintem kapuzárási pánikom van.
Nincs itt véletlen olyan lány aki hasonló helyzetben van?
(kérlek, negatív kommenteket és gúnyolódó üzeneteket mellőzétek!)
Kérdező sok szerencsét Neked!
Azt szokták mondani, hogy akkor nagyobb eséllyel találod meg a párod, ha nem keresed!
Ugyan nem teljesen így van, ahogy a 3-as írja, de én is ezt kívánom Neked !
Bár, ha tudnád, mennyien vágyunk ölelésre,bújásra, azt hiszem csodálkoznál...
Egy férfi,aki öt éve nem kapott ölelést
Tok egyszeru ismerkedni :) Odamesz egy lanyhoz es "ne haragudj, hogy megszolitalak de a segitsegedet szeretnem kerni ... a no idealom pont ugy nez ki mint te - vennek neki ajadekot de nem tudom a pontos meretet. Nem probalnad fel, hogy jol all-e?" :)
Persze meg soha nem jott be, de erosen probalkozom :DDD
Nem mondta senki nem teszek érte semmi. Csak nehezen megy az ismerkedés főleg úgy, hogy egyedül járkálok minden fele. Mert eddig eléggé introvertált személy voltam. De ezeket legyőztem depresszióval együtt. Önbizalmam se volt régen.
pl nekem soha nem volt rendes családom. Apám alkesz volt, tesóm mai napig utál és család szeretet is hiányzik. Erről miért tehetnék? Okés, ezt nem is hoztam fel. Bocs!
Mindegy is, a lényegen nem változtat szeretet hiányom van, és még azt is érzem, hogy ÉN szeretnék valakit szeretni, vagy valakibe szerelmes lenni.
Lányok, srácok azért köszi! :) Rendesek vagyok! :)
6-os. valamelyik héten volt egy kiírásom itt Gyakorin és egy másik srácnak is, hogy az élőben leszólítanék egy nőt stb stb.. (mert én így akartam/akarok ismerkedni)
És a nők EGYHANGÚAN azt írták nekem és a másik kérdezőnek, hogy NE szólítsak le senkit élőbe mert azt nem szeretik a nők. (ha kell linkelem őket, ha nem hiszed el.) Azért köszi a tanácsot.
9-es.
Igen, nagyon jó a tipped. Bringázok, futok (ha azt egyáltalán futásnak lehet nevezni.) szaunázok, uszodába járok. Ezekkel sikerült legyőznöm a depressziómat.
Ezeken a helyeken szoktam ismerkedni, barátkozni csak az a baj, hogy itt nagyon nehéz mert általában a bárjukkal vannak a nők. De a szaunába nagyon jó fej emberek járnak, nagyon jókat szoktunk dumálni és ezzel is fejleszem az önbizalmamat. És reménykedek, hogy itt össze tudok jobban ismerkedni valakivel. Még ha kevés is az esély rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!