Gáz, hogy unalmamban eljárok egyedül sétálni ide-oda?
20on éves férfi vagyok, unom magam otthon, ezért eljárok parkokba mákszálni, hogy addig se rontsam otthon a szemem, plusz jó hatással van szerintem az emberre a zöld környezet.
Viszont megfigyeltem, hogy nem nagyon látok hasonló, magányosab bóklászó szerencsétleneket, mint én :D
Szerintetek normális ez?
#22-23 Nem a válaszokkal van gondja, hanem a kérdésekkel.
Az ilyen kérdéseket én sem értettem soha, mert a "ciki" meg "gáz" korszak általános alsóig tart.
És tényleg lassan arra is rákérdeznek, hogy gáz-e levegőt venni percenként hatvanhatszor.
Felnőtt ember meg 20-on évesen meg kellene tudja ítélni, hogy amit csinál az jó, nem jó, hasznos, nem hasznos.
Meg igazából ezek azok a kérdések, amikkel egyszerűen senki nincs előrébb. Mert válaszoktól függetlenül úgyis csinálni fogja.
Így van, ahogy utolsó írja. Nem a válaszokkal van bajom, és tulajdonképpen segítő szándékkal írtam ezt a választ, hogy rúgjátok már kicsit magatokat s.eggbe.
Nem gondolhatjátok komolyan, hogy gáz sétálni menni?! Mi ez a megfelelési kényszer? Annyira durva, hogy mai világban még azon is gondolkodik az ember, hogy gáz-e sétálni menni ☹️
Régen gondolkodás nélkül mentek az emberek sétálni a faluba fel, le. Most meg... Gyiken kérdezzük meg ezt is... Ez olyan, mintha azt kérdezném, gát-e wc-re menni. Biztos az is gáz...de elfogok menni. Boldogtalanok lesztek, ha ilyen apró kis dolgokban is más véleménye fog számítani.
Akkor tudd, hogy én is amikor nem dolgozom,akkor bóklászom.
Hogy ne kelljen a lakásban lennem. Mivel már nincs családom, barátaim pedig nem foglalkoznak velem.
53F
Szerintem a seta nagyon “underrated”! Rengeteg mindenre jo! Nem is kene h ez kerdes legyen.
21-es: szerintem a media miatt tartanak mindent gaznak az emberek. A media sugall hulyesegeket h 25 folott oreg vagy stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!