Szerinted lehet a magány kellemes?
Reggeltől estig teljesen egyedül vagyok leszámítva a 6 órát, ami ügyfélszolgálaton töltök, telefonhívásokat fogadok.
A telefonhívásokat leszámítva senki nem szól hozzám, vagyis értsd: teljesen egyedül vagyok. Sem reggel, sem este nem szól hozzám senki.
Nincs párkapcsolatom, nincsennek barátaim.
Miért?
Volt egy párkapcsolatom, de sokkal-sokkal több fejfájást és bánatot, sírást okozott, mint boldog pillanatot.
Barátaim, ketten voltak, de jellemzően CSAK akkor kerestek, ha kellett nekik valami tőlem (pl. segítség takarításban, "kölcsön", autó stb.) Ez is inkább több fejfájást okozott, mint boldogságot.
Sokszor gondolok rá, hogy milyen rossz dolgom van, hiszen a magány borzalmas.
Máskor meg eszembe jut mennyivel jobb, mintha pl. egy bántalmazó párkapcsolatban lennék és együtt kellene élnem vele? Vagy engedném családnak/barátoknak, hogy kihasználjanak.
Mit gondoltok? Egyetértesz?
Enis így vagyok
Hetente 2x megyek bevasarolni az Auchanbe azon kivul nem talalkozok emberekkel de jobb ez így
igen, lehet kellemes. kicsit bemutatkozok hogy èrtsd:
30 èves fèrfi 10 èves kapcsolat, amiből 3 èv hàzassàg,gyermek nincs. Amikor a felesègem nincs otthon, akkor egyedül vagyok. Az a legjobb. Akkor csak magammal törődök. pl a hèten szabadsàgon vagyok a felesègem èjszakas.
Hètfőn talàlkoztam egy règi barattal. Kedd: Keszültem a vizsgàra. Szerda:Kockultam. csütörtök:olvastam. Ezeket vele nem tudom úgy csinàlni, ha ő ott van. Ilyenkor foglalkozom az èn èletemmel. Ő is amikor èn nem vagok otthon. Amit nappal szoktam: kocsit takarítok, főzök, filmet nèzek, szerelek, szàmlàkat intèzem, vagy ügyeket telefonon, jegyzőkönyvet írok. ilyenkor jó a magàny. A te esetetben viszont rosz. Neked pont most kellene a kapcsolatokat kièpíteni...
Attól még, hogy a kapcsolatok tudnak rosszak lenni, attól még nem lesz a magány kellemes. Inkább alakíts ki normális emberi kapcsolatokat.
Ez olyan mintha azt mondanád, hogy kellemes dolog éhezni, mert amúgy az ételek lehetnének mérgezőek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!