Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nekem miért nem lehet szerencs...

Nekem miért nem lehet szerencsém?Miért csak olyan lakótársaim vannak mindig,akik miatt zárnom kell a szobám ajtaját?

Figyelt kérdés
Albérletben lakunk többen.Egyikünk sem keres annyit,hogy egyedül fizetni tudjon egy albérletet,ezért rá vagyunk kényszerülve hogy 5-en béreljünk egy lakást.Sajnos mindig van 1-2 lakótárs akinek soha nincs pénze még így se,kéregetnek,meg szerintem lopnának is,ha kint hagynék pénzt,a szobámból is tűnt már el 1-2 dolog.De miért kell így élni?Miért nem lehet úgy élni,hogy nem kell attól félnem,hogy ellopnak valamimet?Vagy eltűnik valamim?30/F

2022. jan. 6. 14:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
De minek laksz ilyen helyen? annyira csóró csak nem vagy, hogy nem tudsz kivenni legalább egy kisebb szobát valami normális albérletben.
2022. jan. 6. 15:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

En is laktam egyutt sok emberrel, ilyesmivel is. De olyan nem fordult elo, h vmelyik bemereszkedne a szobaba, mig tusol a masik😬 inkabb csak konyhabol tunt el, kaja, kave, cukor stb.

Keress masik helyet. Nem mindenhol ilyen.

2022. jan. 6. 15:17
 13/14 A kérdező kommentje:
11 de máshol sokkal többet kéne fizetni.Itt 20 ezerböl megvagyok egy hónapra.Igaz ha eltünnek dolgaim és újra meg kell venni öket,akkor nem spóroltam semmit.
2022. jan. 6. 15:40
 14/14 anonim ***** válasza:
84%
20e-ert csak ilyen szoba van. Zarjad!
2022. jan. 6. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!