Sokan töltik otthon a Szilvesztert?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy?
Én itthon leszek és 24 vagyok.
2021. dec. 30. 20:57
12/23 anonim válasza:
Otthon 28. De nem is akarok bulizni előző 10 évben mindig voltunk valahol. Ebben az évben és tavaly pihi, nem is érdekel, hogy elmenjek valamerre.
13/23 anonim válasza:
Évek óta itthon töltjük a szilvesztert. Az idei annyiban lesz furcsa, hogy ez lesz az első olyan, amikor a háromból már egyik gyerekünk sem lesz itthon.
50+-os pár vagyunk. Valószínűleg fura lesz, hogy csöndes lesz. Hirtelen alakult így, majd jövőre kitalálunk valamit.
14/23 anonim válasza:
2 utcával odébb elballagok egy haverom házába, ahol leszünk 7-8-an. Aztán remélhetőleg társasozás közben enyhén bekarmolok, aztán pezsgő, kocc, és utána haza.
Ha nincs ez, akkor tuti itthon maradok, de azt se bántam volna.
16/23 anonim válasza:
Igen, sokan töltik otthon a szilvesztert.
17/23 anonim válasza:
En szinte mindig otthon voltam. Egyszer mentem el egyetem alatt baratnokkel bulizni. Iden meg az egyik baratnom hivott meg engem meg a parom. Ha ok nem hivnak, valoszinuleg itthon iszogatnank es vmi humoristat neznek youtubeon.
18/23 anonim válasza:
Otthon, ahogy mindig. 20 éves vagyok.
19/23 anonim válasza:
Igen, itthon leszek. Pont most lettem covidos, ugyhogy nincs mas valasztasom.
20/23 anonim válasza:
Én is a részeg gamelésre gondoltam ahogy #7. XD
Mondjuk nő vagyok szóval nem tudom mit fognak szólni voice chaten random emberkék. Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!