Sokan töltik otthon a Szilvesztert?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy?
Én itthon leszek és 24 vagyok.
2021. dec. 30. 20:57
1/23 anonim válasza:
Igen, a házibulikban a házigazda otthon szokott lenni.
3/23 anonim válasza:
Nekem most mondtuk le, házigazdánál megfázásos tünetek pár egyik tagjánál, nem tudni covid e. Nem nagyon keresek mást asszem.
4/23 anonim válasza:
Csak tinikoromban jártam el szilveszterezni, amikor azt hittem hogy ilyenkor kötelező bulizni, meg hogy milyen menő az ivás...
Kb 19-20 éves korom óta itthon töltöm, fontosabb hogy az állataimmal, a párommal és a családommal legyek és eltöltsünk egy jó hangulatú estét.
33 vagyok.
6/23 anonim válasza:
Sajnos itthon egyedül
Majd el xboxozgatok,szánalmas de ez van
7/23 anonim válasza:
24. Szintén itthon. A terv az, hogy részegen fogok gamelni :D. Még nem csináltam, de tuti érdekes lesz.
8/23 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek az utolsó igazi szilvesztereink kamasz koromban voltak, a család nagyobb volt, sajnos gyereket senki nem tervez, pedig a legfiatalabb 25, én 29 vagyok, igazából a politika és az ország helyzete is ráhúzza a fátylat az ember hangulatára, nem tud már a magyar igazán kikelni magából.
10/23 anonim válasza:
Tizenéves korom óta hagyományosan simsezek. Én azt hittem, hogy ahogy majd növök fel, értelmesebb emberek fognak körülvenni, nem olyanok, akik konkrétan bőgnek, ha nem mehetnek bulizni, de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!