Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyéjszakás kalandnál hogy...

Egyéjszakás kalandnál hogy csináljam,hogy a nő ne vegye észre hogy kivehető fogsorom van?

Figyelt kérdés
Lefekvés előtt kiveszem a protézisem és berakom egy pohár vízbe.Egyéjszakás kalandnál még a szex előtt ki kéne venni.De hogy csináljam,hogy a nő ebből ne vegyen észre semmit?30/F

2021. dec. 27. 00:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy naptol nem lesz bajod.

Hagyd bent

2021. dec. 27. 13:09
 12/15 anonim válasza:
100%

Nem kell azt kivenni, az régen volt csak szokás.

És nem is mozdul az el éjjel, meg egy teljes fogsor pláne nem tud gondot okozni éjjel.

2022. jan. 4. 18:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
kerdezo nekem csak reszleges a fogsor potolni kellett oket de nem lehetett maskent megoldani, de csak tisztitaskor veszem ki abban alszom mar evek ota. az utobbi idoben hogy nemcsak alul van ilyen rakapcsolos hanem a felsoben is a fogorvos ajanlotta hogy ha lehet ne mindig aludjak vele hogy pihenjen az iny is idonkent de egy ket ejjeltol hidd el semmi bajod nem lesz ha benthagyod. es nem fogsz megfulladni tole;-)))) ne vedd ki sex elott akkor nem fogja a no eszre venni.
2022. febr. 10. 12:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
utolso vagyok . az anyosom (mar nem el) 30 eves koraban teljesen elveszitette minden fogat , o a haboru utan szuletett es a skorbut teljesen tonkretette a fogait, es en vagy 20 ev utan tudtam meg hogy mufogsora van. jol sikerult fogsora volt teljesen termeszetes es mindig ugy aludt .
2022. febr. 10. 12:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
na sikerült?
2022. febr. 10. 21:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!