Magányosok,mit gondoltok föl fogtok szedni egy pasit,csajt szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Úgy fogtok átlépni az új évbe hogy lesz új pasitok?Vagy csajotok?Új év,új nő?Vagy pasi?20/F2021. dec. 26. 23:30
11/22 anonim válasza:
Olyan válasz lehetőség miért nincs, hogy “van, de lecserélném”?
12/22 anonim válasza:
Nem hinném, ha eddig sem volt ezután sem.Persze minden szilveszterkor ezt kívánom hogy lenne már egy boldog párkapcsolatom de sajnos sosem jött még össze.
13/22 anonim válasza:
Hát akármi történik, 5 nap alatt nem lesz már pasim, szóval az új évbe biztosan nem lépek úgy át. :D Hogy lesz-e jövőre? Nem tudom, ez nem elhatározáson múlik, mert csak azért nem mennék bele egy kapcsolatba, hogy legyen valaki.
Egyébként most van egy srác, aki nagyon tetszik és januárban majd randizunk, de még sosem találkoztam vele korábban, szóval fene tudja azt is. Randizás terén már rég nem vagyok optimista.
14/22 anonim válasza:
Én sem hiszem, hogy már lesz. Sajmos sosem volt szerencsém a kapcsolatokban. Egyszer már elhittem, hogy megtaláltam életem párját...a végén ő b.szott ki velem a legundorítóbb módon...azóta is nem telik el nap, hogy ne gyülölném. Grat neki, mert nem vagyok haragtartó, tehetség, hogy ezt elérte. Szilveszterezni fogok, de csak a tesómmal, férjével, barátnőmmel és neki a párjával, valamint sehova sem megyünk, sima házibuli. Szóval nem hiszem, h 5 nap alatt csoda történik és sajnos szerintem egy év múlva is még mindig egyedül leszek. :( van akit szeretek, tetszik, egyszer kavartunk, de ő tipikusan a szép fiú, akiért mindenki oda van és kb. naponta van valakije. Rég elfelejtett, semmit sem akart tőlem szerintem. Szóval nem is érdekel már a párkapcsolatosdi.
15/22 anonim válasza:
Kétlem hogy lenne, eddig sem volt sosem, nekem immár 1 éve elhunyt közeli hozzá tartozóm Decemberben azóta nekem mikor jön a December már a sírás kerülget, egyébként azóta hangulatom sem a sínen van. Nagyon rossz ezt elfogadni még mindig,szerintem nem is lesz már ez jobb sosem az utolsó ember elmegy akire számíthatok úgyhogy meg mondom őszintén senkit nem kritizálok nem szólok senki életébe semmi olyat nem csinálok ami bántó lenne a világnak. Szerény,introvertáltabb lány vagyok, de sajnos mégis velem történnek ezek a dolgok. Nem hogy párkapcsolat..oh az se tudom mi lesz velem a későbbiekben, szerencsére Édesanyám még velem van, de fogalmam sincs mi lesz ha ő sem. Biztos hogy nem, nem hogy szilveszter hanem még jövőre sem. Igaz az élet nem szivárvány sokszor de mindig van fény az alagút végén..
16/22 anonim válasza:
Fogalmam sincs, az a baj én sem tudok már bízni senkiben. Nekem nem kapcsolatom vagy barátom volt de igazából tudja is már a fene mi volt, mert saját maga nem tudta eldönteni mit akar én azóta nem bízok senkiben sem. De az biztos hogy engem h*ly*n*k nézett mert mikor elmondta a végén hogy ő azért keresett maga mellé valakit hogy a lelki gondjait ápolja, magyarán egy szemetes zsák voltam.És még én gyötrődtem utána fél éven keresztül, egy ilyen idiótán. Egyébként volt valami szarság fóbiája hogy félt attól hogy meleg lesz és folyamat azt hallgattam hogy ő fél és mit tegyen és hiába mondtam nem éreztem azt hogy én ott vagyok mellette és segíthetek mert konkrétan nem érdekeltem egyáltalán. Oké bevallom duci lány vagyok, de ő úgy fejezte ki mintha én egy 100kg feletti lennék mikor közelébe nem állok. Tehát már külsőleg se jöttem be neki. Akkor mégis mire volt az jó hogy én egy szemetes zsák legyek és egybként még most is sz*rul esik amiket mondok.De én mondtam nem fog érdekelni felőlem lehet b*zi vagy ami akar, de én véget vetek ennek az egésznek így lett szerencsére normálisan letisztázódott és tisztességesen vége lett. És még ő sírt a végén hogy ne hagyjam el. Igen? Úgy kellett volna viselkedni mint egy nővel nem úgy mint egy lelkis haverral kicsit félre siklott szegény. Úgyhogy nekem ez bőven elég volt,jövőre már nem hiszem hogy találnék de bennem még van remény hogy a későbbiekben találjak egy olyan embert aki elfogad, nincsenek kritérumai.
17/22 anonim válasza:
Szilveszterkor biztosan nem, mert itthon fogom tölteni a szüleimmel, hogy utána hogyan tovább.. lövésem sincs. Bármennyire szeretnék is egy komoly kapcsolatot, csak azért, hogy legyen, nem fogok beleugrani egybe, valamint előtte magamon és a hiányosságaimon kellene dolgoznom. Szóval nem tartom valószínűnek, hogy a közeljövőben összejönne egy párkapcsolat, de sosem tudni:)
18/22 Lena7 válasza:
Jó lenne, viszont kétlem, hogy összejön. Ahol szilveszterezni fogok, ott leginkább lányok lesznek, emiatt nem látok rá sok esélyt.
Azért ha nem is szilveszterkor, de legalább jövőre remélem lesz valakim.
19/22 anonim válasza:
Szilveszterkor még nem lesz, de jövőre ez az elsődleges célkitűzésem. Persze egy párkapcsolat pont az a dolog, ami nem csak rajtam múlik, de eddig sajnos azt sem tettem meg, ami rajtam múlt volna. Ezen szeretnék változtatni.
20/22 anonim válasza:
Aszex férfit találni csak úgy is lehetetlen, de olyat, akivel belsőre összeillünk? Nagyobb esélyem van nyerni a lottón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!